Περιμένουν αποφάσεις

Στον Πλατανιά θα περιμένουν τις τελευταίες εξελίξεις για την αναδιάρθρωση ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας. Στον Πλατανιά θα περιμένουν τις τελευταίες εξελίξεις για την αναδιάρθρωση ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας.

Οι συζητήσεις της διοίκησης του Πλατανιά με την Παλαιοχώρα για το ενδεχόμενο συγχώνευσης δεν προχώρησαν και πλέον η ομάδα των Χανίων περιμένει τα νέα της... αναδιάρθρωσης. 

Ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για την επόμενη ημέρα άφησε η διοίκηση του Πλατανιά, αφού δεν προχώρησε η υπόθεση της συνεργασίας με την Παλαιχώρα και η συνένωση των δύο ομάδων. Τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά και παρότι επιβεβαιώθηκε πως δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League. Αν η αναδιάρθρωση της δώσει θέση στην μεγάλη κατηγορία θα πρέπει να αγωνιστεί με ποδοσφαιριστές μέχρι 23 ετών, αφού δεν έχει γίνει φυσικά καμία ανανέωση συμβολαίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντως, είναι υποχρεωμένοι να μετρήσουν τα δεδομένα και αν τα έσοδα είναι τόσα πολλά όσα έχουν αφήσει να διαρρεύσουν οι πηγές της κυβέρνησης, δεν μπορούν να πουν όχι σε μια διαδικασία που μπορεί να φέρει πάλι σε θετικό πρόσημο τα οικονομικά της ΠΑΕ και να είναι καθαρή για κάθε ενδεχόμενο στη συνέχεια.

Η πιθανότητα της συμμετοχής στην Football League συγκεντρώνει σαφώς λιγότερες πιθανότητες από όλες τις υπόλοιπες και σύμφωνα με τα δεδομένα μόνο αν υπάρξει εκπληκτική αλλαγή στα οικονομικά δεδομένα της κατηγορίας θα γίνει κίνηση, αφού όπως έχει γίνει γνωστό το άνοιγμα του προϋπολογισμού της ΠΑΕ ξεπερνά το 1,5 εκατ. €. 

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep