Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ανάσα για τους τραυματίες

Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες ξεκούρασης πριν τα πλέι οφς του πρωταθλήματος έχουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες ξεκούρασης πριν τα πλέι οφς του πρωταθλήματος έχουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά.

 

Το "αγωνιστικό ρεπό" του Πλατανιά έδωσε ευκαιρία για ημέρα ξεκούρασης και χρόνο για την αποκατάσταση στους τραυματίες.

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά εκμεταλεύθηκαν το ρεπό του προγράμματοςπου τους χαρίζει το ματς με τον Διαγόρα και έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους ενόψει την αναμέτρησης της Τετάρτης (23/5) με την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή και από το Σάββατο μπήκαν πάλι σε ρυθμούς προπόνησης.

Η ομάδα των Χανίων έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφς του πρωταθλήματος και ίσως ο Ελληνας τεχνικός δεν χρησιμοποιήσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του ώστε να είναι πιο φρέσκοι για τα ματς των πλέι οφς.

Παράλληλα θα ξεπεραστούν και τα προβλήματα από τραυματισμού, οι οποίοι είναι αρκετοί. Ο Γιώργος Λαζαρίδης δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και θα φανεί αν μπει από την Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Για το ματς με την Καλλονή πιθανότατα την εστία του Πλατανιά θα υπερασπιστείο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Εκτός είναι και Μαραγκουδάκης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κώστας Κουρτεσιώτης που έχει κάκωση στο γόνατο θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα από την Δευτέρα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep