Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τώρα χτίζεται ο Πλατανιάς»

Ο Σάκης Παντελίδης επιστρέφει στις Σέρρες ως βοηθός προπονητή του Πλατανιά και μιλά για τον Πανσερραϊκό που ήταν γυμναστής μέχρι πριν λίγες εβδομάδες. http://serressport.gr Ο Σάκης Παντελίδης επιστρέφει στις Σέρρες ως βοηθός προπονητή του Πλατανιά και μιλά για τον Πανσερραϊκό που ήταν γυμναστής μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

Ο πρώην γυμναστής του Πανσερραϊκού Σάκης Παντελίδης που πλέον βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για την επιστροφή του ως αντίπαλος στις Σέρρες.  

Έχουν μείνει πολλά παιχνίδια, οι διαφορές εύκολα καλύπτονται. Πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός θα είναι μέσα στα play offs. Βέροια και Πανθρακικός έχουν προβάδισμα για την απευθείας άνοδο και από εκεί και πέρα πέντε, έξι ομάδες θα παλέψουν για τέσσερις θέσεις.

Ο Σάκης Παντελίδη τόνισε πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού η ομάδα του Πανσερραϊκού έχει την ίδια συγκομιδή με την θητεία του Παύλου Δημητρίου.

Πως είναι τα συναισθήματα για την επιστροφή ως αντίπαλος πλέον μετά από λίγο χρονικό διάστημα;

"Είμαι χαρούμενος που θα έρθω έστω και ως αντίπαλος πάλι στις Σέρρες. Θα υπάρχει συγκινησιακή φόρτιση. Και αγάπησα τον Πανσερραϊκό και αγαπήθηκα, αλλά μη ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι επάγγελμα. Έτσι όπως λειτουργεί το ποδόσφαιρο και επειδή ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή είναι ο γυμναστής, για αυτό και αποχώρησα χωρίς κανένα παράπονο. Είναι σεβαστή η άποψη του προπονητή να θέλει τους δικούς του συνεργάτες. Και μόνο που εκτιμήθηκε η δουλειά μου και η συμπεριφορά μου είμαι ευχαριστημένος. Δε μπορώ να έχω όμως παράπονο. Έχω ξαναέρθει ως αντίπαλος του Πανσερραϊκού αλλά δεν είχα αυτό το δέσιμο. Είχαμε κερδίσει με 2-0 τότε με τον Παναιτωλικό. Θα κοιτάξω να κάνω τη δουλειά μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα κοιτάω τον πάγκο του Πανσερραϊκού σαν δικό μου".

Οι μεταγραφές που έγιναν και αν υπήρχαν από το καλοκαίρι ή νωρίτερα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Η ομάδα θα ήταν πιο ψηλά. Όταν μιλάμε για παίκτες όπως ο Κιάσσος, ο Τάντιτς, ο Παρασκευαϊδης, ο Μπανγκουρά, παίρνει άλλη ποιότητα η ομάδα. Αν εξαιρέσεις Εθνικό Αστέρα και Διαγόρα, τους ίδιους βαθμούς που είχε πάρει και ο Παύλος Δημητρίου

Το κλίμα στον Πλατανιά πως είναι;

"Θεωρώ ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που χτίζεται τώρα και πάνω σε αυτό πρέπει να πατήσουμε όλοι. Υπάρχει υγεία και ειλικρίνεια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ήταν επιτυχία η πορεία του πρώτου γύρου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το παιχνίδι. Είναι δύσκολο και πρέπει να παλέψουμε. Αγωνιστικά είναι αμφίβολη μόνο η παρουσία του Μαραγκουδάκη".

Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που χτίζεται τώρα και πάνω σε αυτό πρέπει να πατήσουμε όλοι. Υπάρχει υγεία και ειλικρίνεια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ήταν επιτυχία η πορεία του πρώτου γύρου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το παιχνίδι.

Προβλέψεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

"Έχουν μείνει πολλά παιχνίδια, οι διαφορές εύκολα καλύπτονται. Πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός θα είναι μέσα στα play offs. Βέροια και Πανθρακικός έχουν προβάδισμα για την απευθείας άνοδο και από εκεί και πέρα πέντε, έξι ομάδες θα παλέψουν για τέσσερις θέσεις. Ο Πανσερραϊκός διαθέτει ρόστερ που δεν υπήρχε στην αρχή με τις μεταγραφές που έγιναν και αν υπήρχαν από το καλοκαίρι ή νωρίτερα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Είχα αποφασίσει να μη δουλέψω αλλά με έπεισε ο Γιάννης Χατζηνικολάου που κάνει πολύ καλή δουλειά.

Η ομάδα θα ήταν πιο ψηλά. Όταν μιλάμε για παίκτες όπως ο Κιάσσος, ο Τάντιτς, ο Παρασκευαϊδης, ο Μπανγκουρά, παίρνει άλλη ποιότητα η ομάδα. Ο Πανσερραϊκός έχει πάρει μέχρι τώρα αν εξαιρέσεις Εθνικό Αστέρα και Διαγόρα, τους ίδιους βαθμούς που είχε πάρει και ο Παύλος Δημητρίου και πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο".

Η συνεργασία με τον Πλατανιά πως προέκυψε;

"Είχα αποφασίσει να μη δουλέψω αλλά με έπεισε ο Γιάννης Χατζηνικολάου που κάνει πολύ καλή δουλειά".

Last modified onΠαρασκευή, 06 Απρίλιος 2012 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep