Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Χατζηνικολάου στον Πλατανιά

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί τον νέο προπονητή του Πλατανιά.

 

Η διοίκηση του Πλατανιά επέλεξε τον Γιάννη Χατζηνικολάου ως τον διάδοχο του Τίμου Καβακά στον πάγκο της ομάδας. Οι Χανιώτες είχαν στα χέρια τους αρκετές επιλογές και στο Δ.Σ. που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (26/3) αποφάσισαν να αναθέσουν στον Έλληνα κόουτς τα ηνία του συλλόγου. 

 

Ο Χατζηνικολάου είναι Σερραίος στην καταγωγή και μετρά 123 ματς ως προπονητής στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τις σεζόν 2001-02 και 2002-03 εργάστηκε στον Άγιο Νικόλαο (Β' και Γ' Εθνική), το 2004-05 στον ΟΦΗ (Α' Εθνική), το 2006-07 στον Ιωνικό (Α' Εθνική), τις σεζόν 2007-08 και 2009-10 στο Αιγάλεω (Β' Εθνική), ενώ πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΗ σε τρία μόλις ματς. Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε για πολλά χρόνια τη φανέλα των Άρη, Ιωνικού, Αγιου Νικολάου, ενώ έπαιξε και στον Πανσερραϊκό.


 

Αργότερα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαίωσε το παραπάνω ρεπορτάζ: «Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ανακοινώνει ότι ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου. Η πρώτη προπόνηση του κ. Χατζηνικολάου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου, την επομένη του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα».

 

Last modified onΔευτέρα, 26 Μάρτιος 2012 22:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep