Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Δική μας η τρίτη θέση»

Ο προπονητής του Πλατανιά υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι πολύ εγωιστές για να ρίξουν στο καλάθι των αχρήστων ό,τι έχουν χτίσει με κόπο τόσο καιρό.

Ο Τίμος Καβακάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Σέντρα και είπε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει έναν πολύ καλό α' γύρο. Είμαστε μια ομάδα η οποία εντός έδρας έχει 8 νίκες και μία ισοπαλία και έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ. Νομίζω ότι όλα προέρχονται από την συγκέντρωση που δείχνουν τα παιδιά και τη δουλειά που γίνεται τη φετινή χρονιά. Εκεί είναι το μυστικό».

 

«Καινούργια ομάδα»


«Η αλήθεια είναι ότι βρήκα μία, αν όχι εντελώς, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλαγμένη ομάδα. Τα παιδιά που προστέθηκαν στο ρόστερ στην αρχή της φετινής χρονιάς, το 70% ήταν καινούργια. Οπότε, όταν επέστρεψα στον Πλατανιά χρειάστηκα και εγώ και τα παιδιά ένα χρονικό διάστημα ώστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που ήθελα σαν προπονητής να περάσω».

 

«Υπάρχει κίνητρο για διάκριση»

 

"Πράγματι, υπάρχουν παιδιά που παίζουν για πρώτη τους φορά στην Football League. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν ένα μεγάλο κίνητρο που είναι η διάκριση. Έχουν στόχο να διακριθούν μέσα από το επάγγελμα το οποίο κάνουν. Είμαστε μια ομάδα της οποίας ο μέσος όρος ηλικίας της είναι χαμηλός. Όταν υπάρχει μια ομάδα που επιδεικνύει θέληση και πάθος και οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι, τότε όλα οδηγούν στο αποτέλεσμα που έχουνε σήμερα, να είμαστε 1οι από την αρχή της χρονιάς και να οδηγούμε την κούρσα στην Football League. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό, το πάθος για διάκριση. Τα παιδιά μέσα από το ποδόσφαιρο θέλουν να φτιάξουν τη ζωή τους και να είναι δημιουργικοί".

 

«Είμαστε πολύ εγωιστές για να το αφήσουμε»

 

«Αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε στην έναρξη του β' γύρου, το προβάδισμα το έχουν η Βέροια και ο Πανθρακικός και όχι εμείς. Εμείς είμαστε μια ομάδα που βγήκαμε στο προσκήνιο. Θα το κυνηγήσουμε, δεν θα το αφήσουμε. Είμαστε πολύ εγωιστές για να το αφήσουμε. Είμαστε μία καλή ομάδα αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά κι εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Βέροια και ο Πανθρακικός έχουν ένα προβάδισμα. Έχουν ένα ρόστερ και οι δύο που είναι αξιοζήλευτο για τα δεδομένα της Football League και όχι μόνο.

 

Είναι έμπειρες ομάδες, οργανωμένες και στηρίζονται σε σωστή υποδομή. Έχουν βαριά φανέλα, ιστορία. Οπωσδήποτε έχουν ένα προβάδισμα. Τώρα, όσον αφορά την 3η θέση, βλέπω ότι η δική μου ομάδα με τη διαφορά που έχει πάρει, θα είναι δύσκολο να τη χάσουμε. Έτσι πιστεύω εγώ. Θα είναι δύσκολο να τη χάσουμε. Έχουμε μία διαφορά αν δεν κάνω λάθος 15 βαθμών. Είναι δύσκολο να καλυφθεί. Έχουμε καλή ομάδα. Απομένουν λίγα παιχνίδια. Δηλαδή, πιστεύω ότι μετά το πέρας της 5ης-6ης αγωνιστικής του β' γύρου, αν έχουμε διατηρήσει αυτή τη διαφορά που έχουμε, θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί».

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2012 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep