Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν θα γίνει η μεταγραφή του Σέρχι

Παρελθόν για τον Πλατανιά ο 23χρονος Αργεντινός.

Δεν άφησε ικανοποιημένο τον Τίμο Καβακά ο Σέρχι στο φιλικό του Πλατανιά με την ομάδα των Νέων την περασμένη Τετάρτη (1/2) και ως εκ τούτου η απόκτσή του από τον Χανιώτικο σύλλογο δεν θα προχωρήσει. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής με δηλώσεις του στην τηλεόραση Κύδων. Πλέον οι πρωτοπόροι της Football League βρίσκονται σε αναζήτηση ελεύθερου επιθετικού, αφού η ΕΠΟ έχει δώσει το περιθώριο αυτό.

 

 

Στο μεταξύ, τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πλατανιά έκανε ο Γεράσιμος Χαϊκάλης. Ο επιθετικός της Χανιώτικης ομάδας είπε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση του Κύδων: «Αυτές τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε καλά, οι άνθρωποι του Πλατανιά με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν έχουμε βραχυπρόθεσμους στόχους κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά για πάρουμε ό,τι καλύτερο. Και το καλύτερο είναι οι τρεις πόντοι και αυτούς θα κυνηγάμε σε κάθε αγώνα.

 

Από κει και πέρα ότι έρθει καλό θα είναι. Η πορεία του Πλατανιά, όχι μόνο για μένα αλλά και όλους τους ανθρώπους της κατηγορίας είναι μια τεράστια έκπληξη. Δεν το περίμενε κανείς. Δεν τυχαίο κατά τη γνώμη μου. Χτίζεται αγώνα με τον αγώνα, ο προπονητής ο πρόεδρος και οι όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα και στον αγωνιστικό χώρο».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2012 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep