Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτσι γιορτάζει ο Πλατανιάς

 

Τα Χανιά ξενύχτησαν για την άνοδο.

 

 

Οι φίλοι του Πλατανιά Χανίων κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης (11/10) την κεντρική πλατεία και μέχρι τα μεσάνυχτα γιόρτασαν την άνοδο στη Football League. «Γιορτάζουμε μια αναπάντεχη άνοδο την οποία όμως αξίζαμε με το ποδόσφαιρο που παίξαμε πέρσι. Τώρα, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και με πολύ δουλειά και οργάνωση θα τα πάμε καλά», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Βαρουξάκης.

 

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη βροχή, οι φίλαθλοι του Πλατανιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν υπό τους ήχους και τις μαντινάδες του Χανιώτη λυράρη, Νίκου Ζωιδάκη, να απολαύσουν φαγητό ενώ τα μικρά παιδιά να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές  οι οποίοι κατέφθασαν στην εκδήλωση με ανοικτό πούλμαν και αποθεώθηκαν!

 

Η εκδήλωση της Π.Α.Ε. ήταν άψογα διοργανωμένη καθώς περιελάμβανε όλα όσα απαιτούσε η περίσταση. Οι φωτοβολίδες έκαναν τη νύχτα-μέρα, προσφέροντας ένα θέαμα, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό!

 

Στην πλατεία Πλατανιά παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Νομού αλλά και του Καλλικρατικού δήμου Πλατανιά, με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Μαλανδράκη ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στον κόσμο τονίζοντας ότι στο μέτρο που το επιτρέπουν τα οικονομικά του δήμου θα βοηθήσει προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα έργα στο γήπεδο του Μάλεμε.

 

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που έδωσε το «παρών» σε αυτή τη γιορτή και που αψηφώντας τη δύσκολη φθινοπωρινή βραδιά ήταν εκεί προκειμένου να δώσει την ώθηση και στους παράγοντες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα να προσπαθήσουν για ό,τι καλύτερο τη σαιζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep