Εύκολο διπλό» στην Καλαμαριά

Η Παναχαϊκή νίκησε 0-3 τον Απόλλωνα Πόντου και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε η Παναχαϊκή στην Καλαμαριά. Οι Αχαιοί ήταν καταφανέστατα ανώτεροι από τον Απόλλωνα Πόντου και επικράτησαν 0-3 για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα της Πάτρας επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες. Για τον Απόλλωνα Πόντου αυτή ήταν η όγδοη ήττα σε εννέα παιχνίδια.

Η Παναχαϊκή πίεσε από το ξεκίνημα του αγώνα και τελικά άνοιξε το σκορ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Ήταν στο 44', όταν ο Κολ με φοβερή ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαυριά. Στο 54' ο Λινάρδος πέρασε στον Σιατραβάνη, ο οποίος με αριστερό πλασέ σημείωσε το 0-2.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ξανά ο Μαυριάς, ο οποίος αξιοποίησε το ριμπάουντ που πήρε, μετά την απόκρουση του Πολίτη στο σουτ του Μωραΐτη. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων Πόντου πήγε στο ματς με... 1,5 προπόνηση. Παραμένει στο -3 και το μέλλον είναι δυσοίωνο.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 44', 63' Μαυριάς, 54' Σιατραβάνης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Θεολόγου (57' Δόρης), Αμαραντίδης, Τσουμάνης (65' Χριστοδούλου), Λουφάκης (73' Δαλιανόπουλος), Καλαϊτζίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταματόπουλος (46' Μουστακόπουλος), Πατάπης, Μαυριάς, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης (69' Μασούρας), Λινάρδος, Μωραΐτης (73' Αντωνακόπουλος), Τσελεπίδης.

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης), Θανάσης Στεφούλης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep