«Ένιωσα περίεργα σήμερα»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος παραδέχτηκε ότι ένιωσε ανάμικτα συναισθήματα μετά τη νίκη της Παναχαϊκή επί του Απόλλωνα Πόντου.

Χαρά για τη νίκη (0-3) της Παναχαϊκής, στεναχώρια για την κατάσταση του Απόλλωνα Πόντου στον οποίο έπαιξε μπάλα. Ο προπονητής των Αχαιών, Σπύρος Μπαξεβάνος, δήλωσε:

«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά από άσχημα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ για την ομάδα μου ή να στεναχωρηθώ για την ομάδα του Απόλλωνα. Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, περίεργα ένιωσα σήμερα. Είναι κρίμα να βλέπω την ομάδα που έπαιξα ως ποδοσφαιριστής σε αυτή την κατάσταση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τους παίκτες μου που ήταν σοβαροί, προσπάθησαν να κερδίσουν το παιχνίδι απέναντι σε παιδιά που πάλεψαν στο γήπεδο.

Είναι προτιμότερο να πεθαίνεις όρθιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά έξω από αυτόν. Να ευχηθώ η ομάδα να λύσει τα προβλήματά της και να βρει τον δρόμο της. Εγώ στον Απόλλωνα έγινα ποδοσφαιριστής και στεναχωριέμαι γι΄αυτή την ομάδα, όλοι ξέρετε πως είμαι Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Χάρυ Κλυν θα ήθελε να βλέπει αυτό το γήπεδο από εκεί ψηλά σε μια καλή κατάσταση και όχι στην κατάσταση που είναι αγωνιστικός χώρος, είναι πολύ σημαντικό να ονομαστεί το γήπεδο με το όνομα του Χάρυ Κλυν. Στόχος της Παναχαϊκής είναι η εξάδα, να παίξουμε στα πλέι οφ και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 11:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep