Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οριστική έξωση στην Παναχαϊκή

Οριστική έξωση από το γήπεδο της Αγυιάς για την Παναχαϊκή που δεν έχει καλύψει τα 65.000 ευρώ από το μίσθωμα που πρέπει να καταβάλει στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Οριστική έξωση από το γήπεδο της Αγυιάς για την Παναχαϊκή που δεν έχει καλύψει τα 65.000 ευρώ από το μίσθωμα που πρέπει να καταβάλει στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Με απόφαση δικαστηρίου η Παναχαϊκή πλέον εκτός γηπέδου της Αγυιάς και από 31 Ιουλίου κλειδώνει το γήπεδο η Ερασιτεχνική.

Η αίτηση για ανακοπή της απόφασης έξωσης που υπήρχε για την ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο και πλέον η ομάδα της Πάτρας θα πρέπει να βρει χώρο για να κάνει προπονήσεις και να στεγάσει τα γραφεία της. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είχε καταθέσει αίτηση για έξωση στην ΠΑΕ λόγω οφειλών από μισθώματα, αλλά και στην ΔΕΥΑΠ που φτάνουν τις 65.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ζήτησε χρόνο μέχρι τον Σεπτέμβριο ώστε να τακτοποιηθούν οι οφειλές που υπάρχουν, αλλά η απάντηση της άλλης πλευράς ήταν πως έχει βρεθεί νέος ενοικιαστής που θα προσφέρει άμεσα έσοδα στην Ερασιτεχνική και έτσι το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ανακοπής της έξωσης που είχε κάνει η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep