«Στόχος η Super League»

Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε για την εμπλοκή του στην Παναχαϊκή και έθεσε στόχο την άνοδο.

Με κάθε τρόπο που θα του ζητηθεί θα στηρίξει ο Δημήτρης Δρόσος την προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαϊκή. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο Πατρινός επιχειρηματίας τόνισε πως όλοι οι μέτοχοι που έμειναν έθεσαν ως στόχο την άνοδο στη Super League.

Μιλώντας για το πώς θα βοηθήσει την Παναχαϊκή, σημείωσε: «Προσφέροντας όποια βοήθεια μπορώ, όπου μου ζητηθεί για να στηρίξω τους ανθρώπους που συνεχίζουν την προσπάθεια που άρχισε πριν από τρία χρόνια. Με τα πάνω, αλλά και τα κάτω της, σε γενικές γραμμές είναι επιτυχημένη και έχει ενώσει όλους τους Πατρινούς κάτω από μία ομάδα και έναν στόχο. Θέλω η Παναχαϊκή μας να ξαναπάρει τη θέση που της αρμόζει στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν του χρόνου ια είναι πιο ενεργός: «Όλοι όσοι παρέμειναν και εγώ που ήρθα τώρα, δεν βάλαμε κανένα χρονικό περιορισμό. Θα είμαστε εκεί όσο νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και όσο αυτή η προσπάθεια φέρνει αποτελέσματα για την ομάδα και τον κόσμο. Στον επαγγελματικό αθλητισμό, όλοι κρίνονται κάθε στιγμή, δεν υπάρχει μονιμότητα. Όλοι έχουμε έναν στόχο. Να δούμε την Παναχαϊκή στη Σούπερ Λίγκα και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο, εκτός από το να βάλουμε ένα μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι σ' αυτό».

Τέλος, ο Δημήτρης Δρόσος επισήμανε θα δώσει κανονικά το παρών στο γήπεδο της Παναχαϊκής στο μεγάλο ντέρμπι με την Κέρκυρα. «Πήγα ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Άρη και ως πρόεδρος της ΑΕΚ στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Είναι δυνατόν να μην είμαι στο δικό μας;».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep