«Ο πιο εμβληματικός οπαδός»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τη νίκη που είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Παναγιώτη Κυριακόπουλου. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τη νίκη που είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Παναγιώτη Κυριακόπουλου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αφιέρωσε τη νίκη της Παναχαϊκής επί της Κέρκυρας στον φίλο των Αχαιών, Παναγιώτη Κωστόπουλο που έφυγε από τη ζωή. 

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την φορτισμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Παναχαϊκή από τον χαμό του Παναγιώτη Κωστόπουλου και τόνισε πως αυτή η νίκη και η εμφάνιση είναι αφιερωμένη στον φίλο της ομάδας της Πάτρας. 

Η τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην Κέρκυρα: 

«Τα ποδοσφαιρικά τα είπε ο συνάδελφός μου, ο Δημήτρης και τα είπε με πληρότητα. Δεν έχω να συμπληρώσω απολύτως τίποτα. Είναι μία μέρα φορτισμένη συναισθηματικά για την ομάδα μας, γιατί είναι ο πρώτος αγώνας στον οποίο δεν έχουμε μαζί μας τον Παναγιώτη Κωστόπουλο, τον πιο εμβληματικό οπαδό μας. Εκ μέρους όλης της ομάδας αφιερώνουμε την νίκη στον Παναγιώτη και στην οικογένειά του. Η Παναχαϊκή έπαιξε όπως θα ήθελε να παίξει και ο ίδιος αν φορούσε μία φανέλα και έπαιζε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως το σημερινό. Να είναι καλά η οικογένειά του και να τον θυμάται. Είναι ένα ξεχωριστό πρόσωπο για την Παναχαϊκή και για την ιστορία της. Καλή συνέχεια στον Δημήτρη και στην ομάδα του η οποία είναι εξαιρετική».  

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής μίλησε ο Τζέιμς Σταμόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό επιτελείο. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, είχαμε σχέδιο και δίκαια κερδίσαμε. Όλη η Παναχαϊκή αφιερώνει αυτή τη νίκη στον Παναγιώτη».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep