Η αποστολή για Πλατανιά

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε την αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/1) με τον Πλατανιά. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε την αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/1) με τον Πλατανιά.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (19/1) με τον Πλατανιά. Πρόβλημα με Σούλη.

Έτοιμη για την διπλή πρόκληση αυτής της εβδομάδας είναι η Παναχαϊκή, η οποία το Σάββατα (19/1) θα υποδεχθεί τον Πλατανιά, ενώ την Τρίτη (22/1) θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Football League, η ομάδα της Πάτρας αναζητά τη νίκη που θα τη βοηθήσει να αναρριχηθεί στην βαθμολογία, ενώ σε αυτό με τον «δικέφαλο» υπάρχει η πρόκληση του να μετρήσουν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τις δυνάμεις τους με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (18/1) ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19/1-15:00) με τον Πλατανιά για την 13η αγωνιστική της Football League. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον τερματοφύλακα, Βασίλη Σούλη, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Ο Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει ακόμα στους Λουμπαρδέα, Φουρλάνο, Μασούρα, Αντωνακόπουλο για την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων.

Η αποστολή: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κολ, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/1) με τον Πλατανιά θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά. Η αποστολή θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep