Μεμονωμένα στην Τούμπα

Η μετακίνηση οπαδών έχει απαγορευθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας μεμονωμένων οπαδών. Η μετακίνηση οπαδών έχει απαγορευθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας μεμονωμένων οπαδών.

Ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τα εισιτήρια της ρεβάνς της φάσης των «16» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης για τους φίλους της Παναχαϊκής στη Θεσσαλονίκη δεν αφήνει το περιθώριο για εκδρομή φίλων της ομάδας, αλλά η διοίκηση ανακοίνωσε πως υπάρχει η δυνατότητα για την παρουσία μεμονωμένων με τη χρησιμοποίηση της ταυτότητάς τους και του αριθμού ΑΜΚΑ ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια για συγκεκριμένη θύρα που έχει παραχωρηθεί για τους φιλοξενούμενους.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονική για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη (22/1-19:30) για το Κύπελλο Ελλάδος ανακοινώνει τα εξής:  

Έπειτα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Βασιλειάδη Γεώργιου απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Παναχαϊκής στην Τούμπα. Ωστόσο, όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν μπορούν μεμονωμένα να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ΘΥΡΑ 8 του γηπέδου της Τούμπας, όπου για την είσοδό τους πρέπει υποχρεωτικά να έχουν την ταυτότητά τους και τον αριθμό ΑΜΚΑ. Τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη ΘΥΡΑ θα κοστίζουν 10 ευρώ».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep