«Ευχαριστώ» σε Εργοτέλη

Η Παναχαϊκή ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την φιλοξενία και την παραχώρηση του βοηθητικού τους για την προπόνηση της. Η Παναχαϊκή ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την φιλοξενία και την παραχώρηση του βοηθητικού τους για την προπόνηση της.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ευχαρίστησε με ανακοίνωση της τον Εργοτέλη για την παραχώρηση των βοηθητικών εγκαταστάσεων του ώστε να προπονηθούν.

Η αποστολή της Παναχαϊκής έφτασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (22/12) στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και οι ποδοσφαιριστές έκαναν την τελευταία του προπόνηση πριν ματς της Κυριακής (23/12) στις βοηθητικές εγκαταστάσεις των «κίτρινων». Μετά το τέλος της χαλάρωσης και της ελαφριάς προπόνησης, η ομάδα της Πάτρας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ώστε να ευχαριστήσει τους Κρητικούς.    

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια, την διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης καθώς και την διοίκηση του Παγκρητίου Σταδίου, για την παραχώρηση στην ομάδα μας του βοηθητικού γηπέδου των εγκαταστάσεων, ώστε να πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση .

Last modified onΣάββατο, 22 Δεκέμβριος 2018 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep