«Με σωστό ποδόσφαιρο»

Η δήλωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ενόψει της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Η δήλωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ενόψει της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την ιστορική και ψυχολογική σημασία που είχε η πρόκριση της Παναχαϊκής στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη δήλωση του στο επίσημο σάιτ της Παναχαϊκής, ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League μίλησε για την σημασία που έχει να συνεχιστεί η προσπάθεια της ομάδας σε σωστή ποδοσφαιρική λογική. Η τοποθέτηση του Έλληνα προπονητή: 

«Η ιστορική άξια και δίκαιη πρόκριση μας στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, υπενθύμισε στους παίκτες μας το μέγεθος του ταλέντου τους, δικαίωσε τους πιστούς φιλάθλους μας για την εμπιστοσύνη που μας προσφέρουν και τέλος απέδειξε την πλασματική βαθμολογική μας συγκομιδή. Η ομάδα έχει ανάγκη από φρεσκάδα, εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών και ταξιδιού, αποτελεσματικότητα και πίστη, για να συνεχίσει να αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep