«Θα το δείξει η πορεία...»

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης αναφέρθηκε στο θολό τοπίο ανόδου και στον βαθμό ετοιμότητας της Παναχαϊκής.

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε ο επιθετικός της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Μωραΐτης και ρωτήθηκε σχετικά με τον αβέβαιο αριθμό εισιτηρίων ανόδου, αλλά και αν οι Αχαιοί θα μπορέσουν να διεκδικήσουν φέτος τον προβιβασμό. Ο ίδιος μίλησε για ποιοτικές προσθήκες και σημείωσε ότι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του θα είναι 100% έτοιμη. Αρχικά είπε:

«Παίξαμε με μία ομάδα από μία μεγαλύτερη κατηγορία, πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς δείξαμε ότι στο γήπεδο έχουμε ένα πλάνο, ότι μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο και βγάλαμε πολλά θετικά πράγματα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο πολλές επιθετικές ενέργειες, όμως ακολουθούμε το πλάνο μας και έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας για να διορθώσουμε όποιες ατέλειες έχουμε».

Σας έχει αναστατώσει λίγο που δεν ξέρετε πόσες ομάδες θα πάρουν την άνοδο;

«Σίγουρα. Ξεκινάμε και δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφωθεί το πρωτάθλημα. Ευελπιστούμε ό,τι είναι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τις ομάδες που θα θέλουν να ανέβουν».

Φέτος θα καταφέρει την άνοδο η Παναχαϊκή;

«Αυτό θα το δείξει η πορεία. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε ποιοτικές προσθήκες. Όπως είδατε και στο φιλικό οι δύο ενδεκάδες ακολούθησαν το ίδιο πλάνο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 13:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep