«Κάτι παραπάνω από πέρυσι»

Η Παναχαϊκή έχει τις βάσεις από πέρυσι για μια καλύτερη πορεία φέτος, σύμφωνα με τον Οφρυδόπουλο.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η Παναχαϊκή, η οποία έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο φιλικό με τον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην κάμερα της NOVA. Ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς, αλλά και στο νέο πρωτάθλημα.

«Αναμετρήθηκαν δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Εμείς είμαστε στα μέσα της προετοιμασίας μας και ο Πανιώνιος βρίσκεται μια εβδομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του. Φυσικά και μείναμε ικανοποιημένοι από τα παιδιά, έγινε ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο προπονητές και οι δύο ομάδες έδειξαν μέσα στο γήπεδο τις τακτικές τους και όλα αυτά που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν τη φετινή χρονιά. Για εμάς είναι καλά αυτά τα φιλικά με ομάδες Α’ Εθνικής, γιατί είναι ομάδες που ρυθμό και ένταση κι εμείς θέλουμε να έχουμε ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι μας, γι’ αυτό και το επιδιώξαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, γιατί θέλουμε πάντα κάτι παραπάνω. Αυτό έχουμε συνηθίσει και αυτή τη νοοτροπία προσπαθούμε να εμφυσήσουμε και στους ποδοσφαιριστές μας. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, κι ενώ ο Πανιώνιος επικρατούσε δίκαια 2-1, ήμασταν καλύτεροι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο χάσαμε τρεις-τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και νομίζω ότι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν δίνουν βαθμούς τα φιλικά, δίνουν όμως βελτιώσεις και διορθώσεις και έτσι θα τα χρησιμοποιήσουμε», ανέφερε για το παιχνίδι.

Για την αβεβαιότητα έναρξης του πρωταθλήματος: «Έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, κάτι οργανωμένο, δεν μας έχει ανησυχήσει. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, να είμαστε καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να προετοιμαζόμαστε γιατί εμείς παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε. Υπάρχει σχεδιασμός για έναρξη στις 23 Σεπτεμβρίου κι εμείς οργανωνόμαστε γι’ αυτή την ημερομηνία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αυτό συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με αυτό βαδίζουμε».

«Πέρυσι μπορεί να μην υπολόγιζαν την Παναχαϊκή, όσον αφορά το μπάτζετ, γιατί στην Ελλάδα κοιτάμε τα μπάτζετ. Οι προϋπολογισμοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Εμείς οργανωθήκαμε, όπως και φέτος έτσι και πέρυσι, να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, να εμφυσήσουμε στα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο. Μπορεί πέρυσι να βγήκαμε τρίτοι, τα οφέλη δεν είναι πάντα το πρωτάθλημα. Τη φετινή χρονιά έχουμε κάποιες παραπάνω βάσεις από πέρυσι. Και φέτος υπάρχουν καλές και ιστορικές ομάδες στην κατηγορία, ομάδες που έχουν κάνει καλές μεταγραφές, αλλά δεν τις έχουν ολοκληρώσει ακόμα. Σε 20 μέρες θα ξέρουμε ποιες ομάδες θα είναι τα φαβορί για τη νέα περίοδο και πόσες ομάδες θα πει η ΕΠΟ ότι θα ανέβουν κατηγορία και πως θα διαμορφωθεί ο ποδοσφαιρικός χάρτης του χρόνου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep