Εναλλακτικά σχέδια

Η Παναχαϊκή πλέον πρέπει να κάνει τα σχέδια της σε διπλό επίπεδο για τον σχεδιασμό του φετινού καλοκαιριού. Η Παναχαϊκή πλέον πρέπει να κάνει τα σχέδια της σε διπλό επίπεδο για τον σχεδιασμό του φετινού καλοκαιριού.

Στην Παναχαϊκή είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δύο εναλλακτικά σχέδια για το φετινό καλοκαίρι, αφού ο χρόνος κυλά και ο προγραμματισμός δεν μπορεί να μένει πίσω.

Αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και ο χρόνος για τον προγραμματισμό των ομάδων παραμένει ελάχιστος ενόψει την έναρξης της προετοιμασίας τους για το φετινό πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, αφού περιμένει την εξελίξεις λόγω της 3ης θέσης που πήρε στο πρωτάθλημα και μπορεί να την φέρει στην Super League.

Οι μέρες που κυλούν, όμως, κάνουν την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να κρατούν διπλό φάκελο σχεδιασμού, αφού θα πρέπει να έχουν διαφορετικούς στόχους ανάλογα την κατηγορία που θα αγωνιστούν. Οι πιθανότητες πλέον γέρνουν προς την Football League, όπου θα πρέπει πλέον να κινηθεί αρκετά δυνατά στις μεταγραφές ώστε να χτίσει ομάδα που θα αναζητά την άνοδο και τον πρωταθλητισμό.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, έχει πλέον διπλή δουλειά, αφού βλέπει ποδοσφαιριστές που να μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε περίπτωση, ειδικά στην αγορά των ξένων που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα της Παναχαϊκής.

[googlead][/googlead]  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep