Το ψάχνουν για ΟΦΗ

Η Παναχαϊκή αναμένεται να κινηθεί επίσημα για να μάθει την κατάσταση της υπόθεσης του αγώνα ΟΦΗ - Αιγινιακός που βρίσκεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Η Παναχαϊκή αναμένεται να κινηθεί επίσημα για να μάθει την κατάσταση της υπόθεσης του αγώνα ΟΦΗ - Αιγινιακός που βρίσκεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Στην Παναχαϊκή σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος» δείχνουν την πρόθεση να μάθουν με επίσημη ερώτηση τι συμβαίνει με την υπόθεση της αναμέτρησης ΟΦΗ – Αιγινιακός που βρίσκεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

[googlead][/googlead]

Σκέψεις υπάρχουν στη διοίκηση της Παναχαϊκής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», για να αναζητήσουν την τύχη της υπόθεσης για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό που έχει φτάσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ μετά από έρευνα της Εισαγγελίας. Οι καταγγελίες τότε έκαναν λόγο για κάλυψη των εξόδων μετάβασης της ομάδας στο Ηράκλειο με έξοδα αξιωματούχου του ΟΦΗ και ο φάκελος, καθώς και κάποια στοιχεία από τιμολόγια είχαν μεταβιβαστεί στις υπηρεσίες της ΕΠΟ.

Από την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ έχει εκφραστεί επανειλημμένα πως δεν ανησυχούν και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, ενώ σε ανεπίσημο τόνο δηλώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς. 

Η Παναχαϊκή από την άλλη, σίγουρα έχει έννομο συμφέρον να κυνηγήσει μια υπόθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και, φυσικά, θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση από την ΕΠΟ για το θέμα πριν γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάιος 2018 11:16

3 comments

  • Αρμίτης
    Αρμίτης Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 12:17 Comment Link

    Τσούζουν τα 3 μπαλάκια Πατρινοί και δεν ξέρετε τι να κάνετε. 11 βαθμούς πίσω τελειώσατε το πρωτάθλημα και μιλάτε; Κατσουράνη κρίμα..... αλλά βάζεις υποθήκες.

  • HashishiTag
    HashishiTag Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 11:52 Comment Link

    Ο πάντα βαζελόφρων Κατσουράνης βάλλει κατά των Κρητικών, επειδή του έπεσε πολύ βαρύ το 0-3. Μόλις αποτύχει με το ΟΦΗ - Αιγινιακός, θα κάνει εκ νέου ένσταση κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, επικαλούμενος τα Βέροια - Άρης και Άρης - Αιγινιακός και γενικά λόγω Κατσουράνη (κι όχι λόγω Παναχαϊκής) το πρωτάθλημα της SL θα αρχίσει ...Νοέμβρη!

  • Sakis
    Sakis Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 11:16 Comment Link

    Δεν χρειάζεται ψάξιμο η ομάδα του οφη πρέπει να υποστεί της συνέπειες .γ εθνική

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep