Στο γήπεδο μέχρι 8 Ιουνίου

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα μείνουν στο γήπεδο για προπονήσεις μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα μείνουν στο γήπεδο για προπονήσεις μέχρι και τις 8 Ιουνίου.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα μείνουν σε εγρήγορση και μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Football League συνεχίστηκε με αρκετά προβλήματα τραυματισμών για τον τεχνικό της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο για την αναμέτρηση της Κυριακής (27/5 – 17:00) με τον Αιγινιακό.

Την Πέμπτη (24/5) οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σπύρος Βρονταράς και ο Διονύσης Μακρυδημήτρης ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (23/5).

Σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης βρίσκεται ο Βασίλης Σούλης ενώ Φουρλάνος, Στεργίδης, Βασιλείου, Ελευθεριάδης και Μπιτσάκος εξακολουθούν να βρίσκονται σε πρόγραμμα αποκατάστασης από τους τραυματισμούς τους.
Αύριο Παρασκευή (25/5) η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς, ενώ μετά τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος την Κυριακή στο Αιγίνιο δεν θα κλείσει η χρονιά.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ
Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής θα συνεχιστούν κανονικά έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου οπότε και θα μείνουν ελεύθεροι για τις διακοπές. Αυτό γίνεται ώστε να δουλέψουν και μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και να μην «χαλαρώσουν» παραπάνω ημέρες από αυτές που ορίζει η ποδοσφαιρική προετοιμασία και είναι το ανώτερο πέντε εβδομάδες χωρίς πρόγραμμα προπόνησης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep