Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευκαιρία για δουλειά

Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πάνω στην τακτική. Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πάνω στην τακτική.

Ο Γιάννης Παπακώστας θα εκμεταλλευθεί το κενό πριν τα πλέι οφς του πρωταθλήματος για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της Παναχαϊκής.

Οι διαδοχικοί αγώνες του πρωταθλήματος δεν άφησαν περιθώριο στους προπονητές να δουλέψουν και είχαν αρκεστεί μόνο σε αποκατάσταση μετά τα ματς και χαλαρές προπονήσεις πριν τους αγώνες. Ο Γιάννης Παπακώστας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αρκετούς από τους βασικούς για το ματς με τον Βύζαντα, αν και αποδείχθηκε πως υπάρχει και βάθος στην ομάδα. Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πήραν ρεπό έπειτα από αρκετό διάστημα και από την Παρασκευή θα αρχίσει η δουλειά ενόψει πλέι οφς με καθημερινές προπονήσεις που θα επικεντρωθούν στην τακτική.

Ο Ελληνας τεχνικός θέλει να δουλέψει αρκετά στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι και να είναι έτοιμοι για την διαδικασία των αγώνων ανόδου στην Super League. Η αφαίρεση πέντε βαθμών από τους Πατρινούς στην αρχή του πρωταθλήματος δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία της εισόδου στα πλέι οφς και αυτό αποτελεί και ένα σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα για τους αγώνες. Χρόνο αποκατάστασης θα έχουν και οι τραυματίες Κωνσταντινίδης και Θεοδωρέλλης, ενώ θα επιστρέψουν και οι τιμωρημένοι Φουρτάδο, Κοιλιάρας και Ιωάννου.

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2012 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep