«Υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Γιώργος Σεμιτέκολος μίλησε για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Με χαμόγελο βλέπουν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής την επόμενη ημέρα της ομάδας μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου σχετικά με τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Γιώργος Σεμιτέκολος, μίλησε ενόψει της συνέχειας και τόνισε πως η Παναχαϊκή είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί.

«Όντως ο βασικός μεγάλος στόχος για μας ήταν η απαλλαγή της ΠΑΕ από τα χρέη, ένας δικός μας προσωπικός τεράστιος στόχος, αφού θέλαμε μια νέα ΠΑΕ Παναχαϊκή χωρίς πλέον τα βαρίδια του παρελθόντος για να είναι ελκυστική στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό κι ανεξάρτητα με την έλευση του όποιου επενδυτή κι αυτό έληξε θετικά. Κι εδώ δεν το κρύβω ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Δημήτρης Τσαούσογλου, που αντιπροσώπευσε την ερασιτεχνική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με Δ.Σ. ενωτικό και με συγκεκριμένους στόχους που θα έπρεπε να υλοποιήσει, με βασικότερο επαναλαμβάνω την εξυγίανση του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους υλοποιεί όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα μεθοδικά», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Match» και συμπλήρωσε αναφορικά με την επόμενη ημέρα:

«Η Παναχαϊκή από τη μοίρα της είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί, άσχετα με το τι τελικά θα γίνει και ποιο θα είναι το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα σε ότι μας ζητηθεί να βοηθήσουμε και το έχουμε δείξει από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε με την Συμμαχία κι ελπίζω ότι και πάλι όλα θα πάνε καλά».

Στη συνέχεια ο Σεμιτέκολος είπε για την Πανχαϊκή Συμμαχία και την προσπάθεια που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο: «Πήραν μια βαλτωμένη ομάδα και την εξυγίαναν, έχοντας μπροστά τους να διαβούν ένα πολύ ανηφορικό δρόμο. Τα κατάφεραν περίφημα και στο αγωνιστικό αποτέλεσμα και ηθικά προηγούνται στο να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν την πορεία της Παναχαϊκής μέσα από την ΠΑΕ για ακόμη καλύτερα πράγματα».

Κλείνοντας τόνισε: «Για την Ερασιτεχνική, από τους βασικότερους στόχους της χρονιάς που ολοκληρώθηκε ήταν η συνεργασία με μια ομάδα πατρινών επιχειρηματιών, ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, εμείς ερασιτέχνες παράγοντες κι αυτοί επαγγελματίες επιχειρηματίες, αφού εμείς θα έπρεπε να διαχειριστούμε τα δικά τους χρήματα με τον καλύτερο τρόπο. Τα καταφέραμε μια χαρά και αυτή η πρώτη χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη».

πηγή φώτο:matchaxaias

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep