Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Νοκ άουτ ο Μπερτέν

Ο στόπερ από την Αϊτή, Φραντς Μπερτέν, δεν θα παίξει κόντρα στα Χανιά.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην Παναχαϊκή. Ο Φραντς Μπερτέν υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο, που σημαίνει ότι για τις επόμενες δέκα μέρες θα μείνει εκτός δράσης. Αυτό αναγκάζει τον Τίμο Καβακά να βρει τον αντικαταστάτη του Αϊτινού στο κέντρο της άμυνας. Στη θέση του, πάντως, στην 20άδα πήρε τον νεαρό Αλβανό επιθετικό Γκέρτιν Χοτζάλι.

Εντύπωση προκαλεί ότι για μια ακόμα φορά έμειναν εκτός οι δύο αρχηγοί των «κοκκινόμαυρων», οι Γιώργος Κοκκίνης και Σπύρος Σπίνουλας. Στο αχαϊκό συγκρότημα τονίζουν ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη τους νίκη στη Football League, ενώ επισημαίνουν ότι το γεγονός ότι στον ΑΟΧ η διοίκηση έταξε πριμ στους παίκτες για νίκη επί της Παναχαϊκής τούς δίνει έναν επιπλέον λόγο για να τους κερδίσουν.
Η αποστολή της Παναχαϊκής αποτελείται από τους εξής παίκτες: Λαζαρίδης, Βιγιαρέχο, Κωστόπουλος, Μαραγκουδάκης, Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Πλέγας, Μπόζιτς, Γκαντιάγκα, Σταυριανός, Σιτόε, Λίτσης, Βασιλαντωνόπουλος, Παληγεώργος, Φατιόν, Καραμανλής, Παπαδόπουλος, Ζλάτκοβιτς, Βαγγελόπουλος, Χοτζάλι.

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2013 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep