«Δεν έχουμε τύχη»

Ο Δημήτρης Σπανός δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του.

Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την ήττα (2-1) της Παναχαϊκής ο τεχνικός των Αχαιών, Δημήτρης Σπανός ανέφερε: «Ήταν καθοριστικό ότι δεχθήκαμε το γκολ τόσο νωρίς και αφού νωρίτερα είχαμε μια ευκαιρία για να προηγηθούμε εμείς στο σκορ. Αν μπαίναμε μπροστά ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με λίγη τύχη παραπάνω, θα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν την έχουμε.

Πάμε τώρα για το ματς με τον Παναιγιάλειο που έχουμε πει πως είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Χρειαζόμαστε νίκες. Με ηρεμία και σοβαρότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση. Ούτως ή άλλως ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην επόμενη φάση. Και θα ήταν όντας σοβαρός όπως ήρθε σήμερα. Ξέραμε, λοιπόν, ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν Παναθηναϊκό σοβαρότατο μετά τα τελευταία γεγονότα που ήθελε να προκριθεί. Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, είχε πάθος, είχαν όρεξη να διακριθούν οι ομάδες.

Όταν παίζεις με μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό στις τρεις, τέσσερις ευκαιρίες που βγαίνουν στο παιχνίδι αν δεν πετύχεις ένα τέρμα δεν έχεις και πολλά να ζητήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να πέσει ο ρυθμός λόγω της κούρασής μας περισσότερο, αλλά και εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Παλέψαμε ένα παιχνίδι το οποίο ούτως ή άλλως θα παλεύαμε. Και τη νίκη να παίρναμε πάλι θα θέλαμε τρίποντο με τον Λεβαδειακό.

Είμαστε μία ομάδα σοβαρή που πρέπει να σέβεται τον θεσμό του Κυπέλλου, πάλι θέλουμε κάτι με τον Λεβαδειακό, τη νίκη. Συγχαρητήτια στα παιδιά για την προσπάθεια. Κατεβάζουμε το κεφάλι κάτω και περιμένουμε το παιχνίδι της Δευτέρας, όπου για μας πια είναι το τρίποντο. Η Παναχαϊκή θέλει να περάσει στο Κύπελλο, αλλά δεν μπορεί, ίσως ποτέ, να πάρει το Κύπελλο. Άρα, λοιπόν, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Να αναρριχηθούμε όσο πιο ψηλά και να είμαστε σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 01:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep