Για τους «16» με Λεβαδειακό

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 2-1 από τον Παναθηναϊκό και πλέον θα παίξει σε τελικό πρόκρισης με τον Λεβαδειακό.

Η Παναχαϊκή έπαιξε ανοικτά απέναντι στον Παναθηναϊκό, είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας (56- 44) στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των “πρασίνων” ήταν αυτή που έκρινε τελικά το αποτέλεσμα (1-2). Μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να έφυγε νωρίς λόγω τραυματισμού από την αναμέτρηση και οι αμυντικοί του Δημήτρη Σπανού να είχαν να λύσουν ένα πρόβλημα λιγότερο, αλλά ο Κλωναρίδης που έμεινε στην κορυφή της επίθεσης ήταν αυτός που βρήκε δύο φορές δίχτυα και έγραψε το 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό, όταν ο επιθετικός του ΠΑΟ έφυγε στην αντεπίθεση και μπήκε με ωραίο τρόπο στην περιοχή, όπου με σουτ έκανε το 0-1.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μέχρι εκείνη τη στιγμή πίεζαν την άμυνα του Παναθηναϊκού για να αιφνιδιάσουν στην αρχή, κάτι που συνέχισαν και μετά το γκολ που δέχθηκαν, αλλά χωρίς να φτάσουν στο γκολ. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο Κλωναρίδης έκανε πάλι τη «ζημιά», με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και έγραψε το 2-0. Αυτό το γκολ επηρέασε περισσότερο τη συνέχεια της αναμέτρησης, με την Παναχαϊκή να κοιτάζει τους χώρους της και να μην αφήνει κενά, ώστε να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Στεργίδης σημείωσε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, σε μια φάση που ξεγελάστηκε ο βοηθός διαιτητή και δεν είδε πως ο σκόρερ της Παναχαϊκής ήταν οφσάιντ μετά την κεφαλιά του Κάργα. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό για τους Αχαιούς, αφού η πρόκριση είναι ακόμη στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Αρκεί η νίκη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Πάτρα για να πάρουν την πρόκριση στους «16» του θεσμού. 

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ         Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

ΓΚΟΛ: 90' Στεργίδης - 7' Κλωναρίδης, 40' Κλωναρίδης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χούσα, Στεργίδης, Πινδώνης (46' Ντελέκος – 56' Τρίγκας), Μιγκέλ Πέδρο (83' Μητρόπουλος), Σιατραβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (67' Αμπέντ), Κλωναρίδης (82' Λάμπρου), Μπεργκ (16' Καρέλης).

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep