Τέλος ο Κυβελίδης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του έμπειρου επιθετικού.

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Λεωνίδα Κυβελίδη στην Παναχαϊκή καθώς ο έμπειρος άσος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους Αχαιούς προφανώς για να μετακομίσει στον Άρη. Η διοίκηση της ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά το πρωί της Τρίτης (29/9) για το «διαζύγιο» με τον 29χρονο επιθετικό, που στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 είχε συμπληρώσει 16 συμμετοχές κι 7 τέρματα με την Παναχαϊκή, προερχόμενος από τον Απόλλωνα. Φυσικά, η αποχώρησή του λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων προκαλεί πολλά ερωτήματα, αφού οι Αχαιοί αποδυναμώνονται αισθητά στη γραμμή κρούσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κυβελίδη. Άπαντες στην ΠΑΕ εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του και να έχει πάντα υγεία, αυτός και η οικογένεια του».

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για τις 13.30 το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου οι ιθύνοντες των Αχαιών επισημαίνουν ότι αφενός θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλος κι αφετέρου θα ακουστούν αλήθειες που θα λύσουν τις απορίες όλων.

Last modified onΤρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep