Επίσημα με Σπάρτη

Την Κυριακή (13/09) η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σπάρτη.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προγραμμάτισε η Παναχαϊκή, η οποία την Κυριακή (13/09) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σπάρτη. Όπως ανακοίνωσαν οι Αχαιοί:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης την Κυριακή στις 6, εκτός έδρας με την ΑΕ Σπάρτης, ύστερα από πρόσκληση της ομάδας της Λακωνίας. Η ομάδα θα αναχωρήσει από την Πάτρα, το Σάββατο το απόγευμα, με προορισμό την πρωτεύουσα της Λακωνίας όπου θα διαμείνει για ένα βράδυ.

Ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Σπανός, πέραν των γνωστών προβλημάτων με Πινδώνη και Παπαδόπουλο που βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης λόγω των πρόσφατων τραυματισμών τους, αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του ώστε να φτάσει σε συμπεράσματα για την κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας για το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στις 27 Σεπτεμβρίου με τον Πανελευσινιακό.

Φέτος, το αξιόμαχο σύνολο της ΑΕ Σπάρτης αναμένεται να διεκδικήσει την άνοδο στη Football League καθώς έχουν πραγματοποιήσει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων ποδοσφαιριστών, που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόντουσαν σε ανώτερες κατηγορίες».

Last modified onΠέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep