Επιθεώρηση στην Αγυιά

Μέλη της Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Δυτ. Ελλάδας και της ΕΠΑΕ έλεγξαν το γήπεδο για τη νέα σεζόν – Φιλικό με Σπάρτη την Κυριακή (13/9)

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Παναχαϊκής αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία παράλληλα αναφορικά με το θέμα του γηπέδου που θα δηλωθεί ως έδρα τη νέα σεζόν. Οι Αχαιοί θέλουν να επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα,  το γήπεδο της Αγυιάς και φαίνεται να έχει βρεθεί σημείο επαφής με την Ερασιτεχνική. Απομένει λοιπόν το «οκ» των αρμοδίων για την καταλληλότητά του. Έτσι, την Τετάρτη (9/9) βρέθηκαν στο γήπεδο μέλη της Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Δυτ. Ελλάδας αλλά και απεσταλμένοι της ΕΠΑΕ προκειμένου να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις.  Η απόφασή τους θα γίνει γνωστή τις προσεχείς ημέρες με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής να θεωρούν πως θα… ανάψει το «πράσινο φως».

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό προγραμματισμό της Παναχαϊκής, ακόμη ένα φιλικό προστέθηκε στο καλεντάρι. Την Κυριακή (13/9) λοιπόν η αποστολή θα μεταβεί στην Σπάρτη όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με την ακριβή ώρα να αναμένεται να οριστεί σύντομα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep