Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ή τώρα ή ποτέ»

Η Παναχαική με τον κόσμο στο πλευρό της υποδέχεται τη Δευτέρα (14/11, 19.00, OTE TV) τον Πανθρακικό και θέλει μόνο νίκη

 

Του Περικλή Ζαχαρόπουλου

 

Το σύνθημα της αντεπίθεσης έχει δοθεί από την περασμένη Πέμπτη στην ομάδα της Παναχαικής. Την ημέρα δηλαδή που ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία των «κοκκινόμαυρων» ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος και «ντόπαρε» ψυχολογικά τους παίκτες του εν όψει του πολύ κρίσιμου αγώνα (19.00) με τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Αγυιάς τη Δευτέρα (14/11), το οποίο θα προβληθεί και τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

 

Η Πατρινή ομάδα «καίγεται» για την κατάκτηση των τριών, πρώτων της βαθμών απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη και άπαντες δηλώνουν «έτοιμοι» για να κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους. Με τον κόσμο στο πλευρό της η Παναχαική, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι και ο περισσότερος για φέτος μέχρι ώρας, θα παλέψει αποκλειστικά και μόνο για την νίκη. Άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και πόσω μάλλον εντός έδρας δεν υπάρχουν. Βλέπετε το -5 με το οποίο ξεκίνησε η Παναχαική λόγω τιμωρίας την «βαραίνει» κυρίως ψυχολογικά και σε συνδυασμό με δύο ήττες στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές, το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.

 

«Ή τώρα ή ποτέ» είναι το σύνθημα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων από όλους στον «κοκκινόμαυρο» σύλλογο, αρκεί η Πατρινή ομάδα να πάρει τη νίκη, έστω και με…μισό γκολ, καθώς αυτή την στιγμή μετράει μόνο το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί και όχι και τόσο η εμφάνιση. Αν έρθει λοιπόν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε οι «κοκκινόμαυροι» θα ανακτήσουν την χαμένη τους ψυχολογία στο…γήπεδο και παράλληλα θα βάλουν «μπροστά» την…μηχανή αντεπίθεσης στις υπόλοιπες αγωνιστικές που ακολουθούν για το πρωτάθλημα της Football League.

 

Στο αρχικό σχήμα Ιωάννου-Χλωρός, σκέψεις και για «Κύβε» !

 

Κατά μεγάλο ποσοστό τα χέρια του Ηλία Φυντάνη για την αποψινή αναμέτρηση «λύθηκαν» μιας και θα έχει στην διάθεσή του, τους Ιωάννου και Χλωρό οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Μάλιστα θα είναι και στο αρχικό σχήμα, με τον Ιωάννου να παίρνει θέση δίπλα στον Λαμπρόπουλο και τον Χλωρό να τοποθετείται στην μεσαία γραμμή. Εκεί όπου θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν και ο Μιλοσέσκι, ενώ σκέψεις υπάρχουν να παίξει για πρώτη φορά η Παναχαική με δύο φορ, δηλαδή να «ριχτεί» στην μάχη και ο Κυβελίδης ως «συνεργάτης» του Φουρτάδο, αλλά και στα πλάγια σαν εξτρέμ !

 

Από εκεί και πέρα, ο Κοιλιάρας ενδέχεται να οπισθοχωρήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ίδιο σενάριο με βάση αυτά που έδειξε στην προπόνηση ο Ηλίας Φυντάνης, φαντάζει και με τον Ντίνα. Στο κέντρο όπως προαναφέραμε θα υπάρχει ο Χλωρός όπως όλα δείχνουν, μαζί με Μιλοσέσκι, Φούφουλα και Μενδρινό και φυσικά κάτω από τα δοκάρια ο Μάλαρτζ. Να τονίσουμε ότι εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ουρτάδο, ενώ συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι στην αποστολή και ο Ταφίλι που ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την βίζα του. Όσον αφορά την «κοκκινόμαυρη» αποστολή, σήμερα θα γίνει γνωστή λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα

 

Σάββατο τελικά το ματς με τον Πιερικό !

 

Όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια αρχή της Football League η 4η αγωνιστική για την ομάδα της Παναχαικής θα διεξαχθεί το Σάββατο. Οι «κοκκι νόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη όπου και θα φιλοξενηθούν από τον Πιερικό, με πιθανότερη ώρα έναρξης στις 17.00 το απόγευμα. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο αγώνας να καλυφθεί και τηλεοπτικά από τον OTE TV και αν ισχύσει τελικά αυτό θα είναι ο τρίτος κατά σειρά (Βέροια-Παναχαική, Παναχαική-Πανθρακικός) που θα μπορέσει το φίλαθλο κοινό να το παρακολουθήσει από τους δέκτες του αν δεν παρευρεθεί στο γήπεδο.

 

Last modified onΚυριακή, 13 Νοέμβριος 2011 23:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep