Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι ντόπες και οι σκέψεις Φυντάνη

Έχει προετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του ο Ηλίας Φυντάνης για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

 

Ο νέος προπονητής των Αχαιών θέλησε αυτές τις μέρες να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Είστε ποδοσφαιριστές με ποιότητα και δεν νομίζω να σας ταιριάζει η εικόνα που έχετε δείξει στα δυο πρώτα παιχνίδια. Αδικείτε πρώτα τους εαυτούς σας και μετά την ομάδα και τον κόσμο που θέλει να δει και φέτος την ομάδα να πρωταγωνιστεί».

 

Είναι γνωστό άλλωστε πόσο βάρος δίνει στην ψυχολογική ετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι ο έμπειρος κόουτς, τη στιγμή που και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται, με τη... μετακόμισή του από την κερκίδα στον πάγκο. Οι Αχαιοί, βέβαια, ξέρουν καλά ότι μπάλα δεν παίζει μόνο η ψυχολογία.

 

Γι' αυτό και ο Φυντάνης επιδιώκει να κατασταλλάξει στο σχήμα με το οποίο η Παναχαϊκή θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανθρακικό. Δεν αποκλείεται ο Χλωρός να είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Ουρτάδο στα χαφ, όπως επίσης ενδέχεται για πρώτη φορά φέτος να παίξει η ομάδα με δύο επιθετικούς, τους Φουρτάδο και Κυβελίδη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep