Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντιμετώπιση ή διάλυση»

Σήμερα (26/11) η ανοικτή συζήτηση του Αλέξη Κούγια για το αύριο της Παναχαϊκής.

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα (26/11) στις 17.00 ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την απόφασή του να δημοσιοποιήσει στους θεσμικούς φορείς της Πάτρας ότι σκοπεύει να διαλύσει την Παναχαϊκή. Η συζήτηση θα είναι ανοικτή και θα τεθεί μεταξύ άλλων το ερώτημα κατά πόσο η Παναχαϊκή μπορεί να αντιμετωπίσει τον υπόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας σας προσκαλεί στις 5.00 μ.μ. στην αίθουσα του επιμελητηρίου Αχαΐας για συζήτηση με θέμα την αντιμετώπιση της ΠΑΕ Παναχαϊκή τα τελευταία 3 χρόνια και ειδικά μετά την πρωταγωνιστική συμμετοχή της στην αποκάλυψη των στημένων αγώνων και των στημένων διαιτησιών στο ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ, από την ΚΕΔ της ΕΠΟ, από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και τις αθλητικές επιτροπές.

Η συζήτηση μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή επί του θέματος θα είναι ανοιχτή και εκτός από τους επίσημους φορείς θα είναι προσκεκλημένοι και θα τοποθετηθούν επωνύμως, εφόσον το θέλουν και αφού εκλήθησαν και αυτοί, οι εκπρόσωποι της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, της ΕΠΣ Αχαΐας και των γνωστών οργανωμένων οπαδών.

Το βασικό ερώτημα σε αυτόν τον αγώνα της για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι : Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στηρίζεται από την Πάτρα και την Αχαΐα ;

Μπορεί να αντιμετωπίσει τον υπόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου o τρίτος μεγαλύτερος Δήμος της Ελλάδας με τα θεσμικά του όργανα και η Αχαΐα με τα θεσμικά της όργανα ;

Η’ Θα πρέπει αύριο να λυθεί και να τεθεί υπό εκκαθάριση μετατρεπόμενη την επόμενη σε ερασιτεχνικό σωματείο υπό την ηγεσία της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ;»

Last modified onΤρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep