Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκέψεις Κούγια για... διάλυση

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι σκέφτεται τη διάλυση λόγω πολέμου από τον υπόκοσμο!

Θέμα αποχώρησης της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα και διάλυσης της εταιρείας έθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος την Τρίτη (26/11, 17:00) θα δώσει συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τον πόλεμο που υποστηρίζει ότι δέχεται από τον βρώμικο υπόκοσμο του ποδοσφαίρου!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Συνέντευξη Τύπου που προσκεκλημένοι θα είναι όλοι οι θεσμικοί φορείς της Αχαΐας με κατεπείγον θέμα την ποδοσφαιρική επιβίωση της Παναχαϊκής θα δώσει αύριο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στις 17:00 μ.μ. ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας.
Παρά τον ελάχιστο χρόνο θα γίνει προσπάθεια να είναι παρόντες και παρούσες, ο Δήμαρχος Πατρέων, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πατρέων, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του εργατικού κέντρου, το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου Πάτρας, το Δ.Σ. του Ιατρικού συλλόγου Πάτρας, οι Βουλευτές, οι πολιτευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και εφόσον του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του ο Μητροπολίτης Πατρέων.

Στην συνέντευξη, μετά τον πόλεμο που δέχεται η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο τον βρώμικο υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, θα τεθεί θέμα αποχώρησης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο το πρωτάθλημα και διάλυση της εταιρείας και για αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. πριν ανακοινώσει την οριστική του απόφαση θέλει να συζητήσει το θέμα αυτό με όλους τους φορείς αφού η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής ανήκει σε όλους τους Αχαιούς».

Media

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep