Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλω να μείνω στην Παναχαϊκή»

Επιστολή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή έστειλε ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ζητά τα χρήματα που του οφείλει και ξεκαθαρίζει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Επιστολή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή έστειλε ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ζητά τα χρήματα που του οφείλει και ξεκαθαρίζει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης με επιστολή του στην ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά τα οφειλόμενα και ξεκαθαρίζει πως θέλει να μείνει στην ομάδα.

Το ποσό των 60.000 ευρώ που δεν έχει εισπράξει για το συμβόλαιο του που τελείωσε, διεκδικεί ο Κώστας Κωνσταντινίδης και το αναφέρει σε επιστολή που έστειλε προς την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο 33χρονος αμυντικός αναφέρει στην επιστολή. 

«Όπως γνωρίζετε σε λίγες ημέρες λήγει τόσο η μεταξύ μας επαγγελματική σύμβαση όσο και το από 29.01.2011 ιδιωτικό συμφωνητικό που συνυπογράψαμε. Για αμφότερες τις ανωτέρω συμβάσεις παραμένουν σημαντικά ποσά ανεξόφλητα, καθώς μου οφείλετε άνω των 60.000 ευρώ. Παρά ταύτα σας έχω εκφράσει ότι επιθυμώ να παραμείνω στην ομάδα, δεδομένου ότι κατάγομαι από την πόλη της Πάτρας, ζω και διαμένω με την οικογένειά μου και έχω συνδεθεί συναισθηματικά με την ομάδα.

Ωστόσο βασική προϋπόθεση αποτελεί η άμεση ρύθμιση των οφειλών σας προς εμένα. Για το λόγο αυτό σας καλώ με την παρούσα, όπως προβούμε άμεσα σε συνάντηση στην οποία θα ρυθμίσουμε τόσο το θέμα της ρύθμισης και καταβολής των οφειλομένων, όσο και το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας μας».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep