Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιέζει τον δήμαρχο...

Νέα ανακοίνωση της Παναχαϊκής για την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού.

Η ομάδα της Πάτρας μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής στον δήμαρχο, Γιάννη Δημαρά για την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, εξέδωσε ανακοίνωση και εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι ο συγκεκριμένος θα δώσει άμεση λύση στην πρόταση που του κατέθεσε η Παναχαϊκή.

Οι Αχαιοί, μάλιστα, τόνισαν ότι αν δεν πάρουν άδεια, τότε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ που το γηπεδικό θα έχει ανάψει κόκκινο σε ΠΑΕ.

Αναλυτικά η Παναχαϊκή ανέφερε:

Όπως έγινε γνωστό μετά την κατάθεση του φακέλου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στην αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο. και τον κ. Δημητρίου, ο φάκελος έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος (φορολογική – ασφαλιστική ενημερότητα και καμία οφειλή προς τους ποδοσφαιριστές της) και εφόσον μέχρι αύριο 7/6/2013 καταθέσει και την παραχώρηση του γηπέδου τότε θα της δοθεί η αδειοδότηση.

Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη αφού η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι μία από τις 8 ποδοσφαιρικές εταιρείες που κατέθεσε φάκελο και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ που δεν θα πάρει άδεια ομάδα για το γηπεδικό ,ενώ όλη η προηγούμενη νομολογία της επιτροπής σε αυτούς που δεν παίρνουν άδεια είναι για τα οικονομικά προβλήματα που έχουν. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δήμαρχος Πατρών κ. Δημαράς θα δώσει άμεση λύση στην πρόταση που κατέθεσε σήμερα η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Σημειωτέον ότι αδειοδοτηση από την πρωτοβάθμια επιτροπή χωρίς επιφυλάξεις λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι ΠΑΕ, έλαβαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Ατρόμητος και Ξάνθη».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep