Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόσκληση σε Σταθάκη!

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Χρήστος Λούβαρης προσκάλεσε τον Πέτρο Σταθάκη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Με μία ειρωνική δήλωση ο Λούβαρης απάντησε στις τελευταίες δηλώσεις του Σταθάκη στα ΜΜΕ και ανέφερε:

«Κατά διαστήματα διαβάζω δηλώσεις του συνεργάτη του Τσακογιάννη κ. Πέτρου Σταθάκη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης οι οποίες αναφέρονται στο πρόσωπό μου και θέλω να δηλώσω τα εξής:

Εγώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στη πόλη της Πάτρας, παρακολουθώντας την Παναχαϊκή από μικρό παιδί φορώντας ακόμα και την φανέλα της στα παιδικά μου χρόνια καθώς αγωνίστηκα σ’ αυτή κάτω από τις οδηγίες του μεγάλου δάσκαλου Σπύρου Βουλγαράκη.

Στην Πάτρα δεν με έφερε ο Μακρής σαν έμμισθο υπάλληλο, ούτε ήμουν έξι χρόνια γενικός αρχηγός της γνωστής για τα στημένα παιχνίδια Ηλιούπολης όταν έκοβαν τα δοκάρια και πυροβολούσαν τα λεωφορεία.

Έζησα χαρές και λύπες καθώς και κυνηγητά μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας μας σε εχθρικές έδρες όπως ήταν αυτές της Ηλιούπολης και άλλων τέτοιων ομάδων. Από τη θέση αυτή του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή τους τελευταίους τέσσερις μήνες από τότε που μου έκανε την τιμή να μου την αναθέσει ο πρώην μεγαλομέτοχος κ. Αλέξιος Κούγιας αγωνίζομαι καθημερινά για το καλό της ομάδας της καρδιάς μου προσφέροντας πολύτιμο χρόνο τον οποίο παίρνω από την δουλειά μου και την οικογένειά μου χωρίς να αμείβομαι και με όραμα να δώ την Παναχαϊκή μου εκεί που ανήκει και όλοι οι φίλαθλοί της επιθυμούν, στη Super League.

Εγώ και πολλοί άλλοι πατρινοί και Παναχαϊκιώτες οι οποίοι βρισκόμασταν στα γήπεδα που αγωνιζόταν η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε μαζί και τώρα στην διοίκηση της ομάδας και θα είμαστε πάντα δίπλα της από οποιαδήποτε θέση.

Κ. Σταθάκη, επειδή κι εσείς αγαπάτε την Παναχαϊκή όπως το έχετε αποδείξει και εμπράκτως στις καταγγελίες που έχετε κάνει εναντίον της, σας προσκαλούμε σαν επίσημο προσκεκλημένο της στις εξέδρες του σταδίου της Αγυιάς για να παρακολουθήσετε τον αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και για να σας αποθεώσει ο κόσμος της για όσα έχετε προσφέρει στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο.

Μετά το τέλος του αγώνα θα σας δεξιωθούμε μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ της ομάδας σαν φόρο τιμής για ότι έχετε κάνει γι’ αυτήν. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδεχτείτε την πρόσκλησή μας αφού όπως λέτε ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής σας λατρεύει».

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep