Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απάντηση στον Κούγια

Η εφημερίδα «Match της Αχαΐας» απάντησε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε τη Δευτέρα (10/12) ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρώην πλέον νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα (10/12) εξαπέλυσε επίθεση στη «Match της Αχαΐας» σχετικά με τα χρέη που στοίχαν τη διακοπή ηλεκτροδότησης και ένα σκίτσο που τον έδειχνε να πίνει καφέ με τον Μαρινάκη. Το συγκεκριμένο μέσο, λοιπόν, απάντησε μέσω του εκδότη της. Αναλυτικά ανέφερε:

«Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα συνεχίζουν να φωτίζουν τον Αχαϊκό ουρανό. Στην υπ’ αριθμόν 1.000.001 συνέντευξή του, ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε την εφημερίδα “Match της Αχαΐας για διασπορά ψευδών ειδήσεων περί συνάντησις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ειπώθηκε πως γεφυρώθηκε και το μεταξύ τους χάσμα. Ψάχνοντας ξανά και ξανά στα γραφόμενα 40 σελίδων, καμία αναφορά δεν βρέθηκε περί συνάντησης των δυο ανδρών στην οποία να δόθηκαν και τα χέρια. Ο σοφός λαός λέει «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» φράση που όπως φαίνεται, ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πληροφορηθήκαμε επίσης πως στην τοποθέτησή του, στράφηκε εναντίον μας με αφορμή γραφόμενα για την ύπαρξη χρεών απέναντι στην ΔΕΗ που βύθισαν την Αγυιά για μια σχεδόν εβδομάδα στο σκοτάδι. Είναι προτιμότερο μάλλον να μην γνωρίζει η τοπική κοινωνία τους πραγματικούς λόγους που για μέρες η νεολαία της πόλης που δραστηριοποιείται στην πυγμαχία και όχι μόνο, στερήθηκε σε μια περίοδο που οι δραστηριότητες λείπουν, της άθλησής της.

Το δυσάρεστο είναι πως οι συμπεριφορές αυτές δεν μας προκαλούν καν έκπληξη. Μια ακόμη οσκαρική ερμηνεία με προφανή σκοπό. Την απαξίωση στη συνείδηση του κόσμου, μέσω ανυπόστατων καταγγελιών που μπορεί να έχουν προκύψει είτε από μια καφενειακή συζήτηση είτε από τα χαλασμένα τηλέφωνα των υπηκόων του, όσων καταγγέλλουν την αλήθεια. Χωρίς ίχνος δισταγμού και θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της επικράτησης της δικής του αλήθειας, προσβάλλει προσωπικότητες, ακυρώνει διαδρομές και φτάνει στο σημείο να στρέφεται εναντίον νέων ανθρώπων καταφέρνοντας απανωτά χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Δεν είμαστε όλοι συνεργάτες ούτε του Μαρινάκη ούτε του Τσακογιάννη ούτε του Μπέου, την ‘‘δράση’’ των οποίων ανακάλυψε ξαφνικά το 2011. Υπάρχει και κόσμος που απλά βλέπει, κρίνει και γράφει. Είναι εύκολο να επικρατείς σε ένα κόσμο βλακείας, δύσκολο όμως να πείσεις τους έχοντες ακόμη λογική.

• Το μοναδικό ευχάριστο είναι πως οι μέρες, θυμίζουν κάτι από αυτές του Ιούλη του 2008, όταν μετά από μπαράζ καταγγελιών εναντίον του Ηλυσιακού ανακοίνωνε την παραχώρηση της σκυτάλης του ΠΑΣ στον Χριστοβασίλη, πρόεδρο της Αθηναϊκής ομάδας, την περίοδο που εκσφενδόνιζε ακατάπαυστα κατηγορίες.

• Σταμάτησε επιτέλους να «πιπιλάς» αυτή την «καραμέλα» περί συγγένειας με την Ερασιτεχνική και σταμάτησε να τα βάζεις με γυναίκες. Ωρίμασε επιτέλους και αντιμετώπισε αν έχεις στοιχεία, αυτούς που φοράνε παντελόνια και ξέρουν και να τα τιμούν. Αλλιώς, ασχολήσου καλύτερα με τους ταπεινούς και πολύ λαϊκούς αυλοκόλακές σου, που όσα και αν τους χρεώσεις, όσο και αν τους εκμεταλλευτείς και τους λερώσεις στα μάτια του κόσμου, θα συνεχίσουν να σε υπηρετούν πιστά.

Ο Εκδότης,

Ξαβέριος Καρούνιας».

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep