Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γελάει η Παναχαϊκή»

Απάντηση της Παναχαϊκής στην ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα της Πάτρας δεν ασχολείται με την κίνηση των «ερυθρόλευκων» να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα και με ανακοίνωσή της εξήγησε γιατί:

«Στην Παναχαϊκή γελάνε με την ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία βασίζεται σε μία ψεύτικη καταγγελία του συγκατηγορούμενου του Μπέου στην υπόθεση για τα στημένα παιχνίδια και πρώην οδηγού του Γκαγκάτση, Γιάννη Παπαδόπουλου, εις βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και αγωγή.

Εκείνο που δεν ξέρουν όλοι αυτοί οι κατηγορούμενοι στην εγκληματική οργάνωση, είναι πως ο λόγος που η Παναχαϊκή αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., ήταν ότι από τον Γενάρη του 2009 μέχρι και σήμερα, δεν όφειλε και δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στην εφορία.

Ομοίως, δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα στο ΙΚΑ. Σημειωτέων, οι παραπάνω οφειλές αποτελούσαν οφειλές από την περίοδο προεδρίας Μακρή στην Παναχαϊκή, οι οποίες μάλιστα εξοφλούνται ανελλιπώς. Επίσης, η Παναχαϊκή μέχρι σήμερα δεν οφείλει σε νυν και σε πρώην ποδοσφαιριστές της ούτε ένα ευρώ και οι μόνες οφειλές που υπάρχουν είναι συνολικού ποσού ύψους 40.000 ευρώ, στους αποχωρήσαντες Λουμπαρδέα, Ιωάννου, Κύργιο και Τσεμπερίδη, με το ποσό αυτό να αποτελεί την αποζημίωσή τους για την πρόωρη λύση των συμβολαίων τους δύο χρόνια πριν λήξουν. Το ποσό αυτό είναι ρυθμισμένο να πληρωθεί στα επόμενα δύο χρόνια».

Last modified onΤετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2012 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep