Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στο εδώλιο η εγκληματική οργάνωση»

Νέα ανακοίνωση της Παναχαϊκής σχετικά με την ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου.

Η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» τοποθετήθηκε εκ νέου την Πέμπτη (06/12) σε ό,τι αφορά στην ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και σημείωσε ότι πήρε στα χέρια της τα απαραίτητα έγγραφα και ακολουθεί ήδη τη νομική οδό. Μάλιστα, ανέφερε ότι η εγκληματική οργάνωση θα οδηγηθεί στο εδώλιο και το… μάρμαρο θα πληρώσει το ξενοδοχείο του Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι τα κορυφαία όργανα της εγκληματικής οργάνωσης, με την οποία συνεργάζεται και ο Πέτρος Σταθάκης και συνεδριάζουν όλοι μαζί στο κατάστημα “Opus” του Πηλαδάκη, έχουν χάσει πλέον εντελώς την ψυχραιμία και την λογική τους.

Μετά την προσπάθεια που έκαναν να υποβιβάσουν την Παναχαϊκή για δήθεν δωροδοκία στην Χερσόνησο, τώρα κατασκευάζουν νέα σενάρια, τα οποία δυστυχώς θα τους οδηγήσουν μετά βεβαιότητος στο εδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντική δυσφήμηση νομικού προσώπου εταιρίας, αλλά και στα πολιτικά δικαστήρια, γιατί θα πληρώσουν μεγάλες αποζημιώσεις και επειδή είναι βέβαιο ότι ο Παπαδόπουλος και λοιποί δεν θα έχουν να πληρώσουν ούτε 1€, αφού το παιχνίδι των «στημένων» προσωπικά γι’ αυτούς φαίνεται ότι τελείωσε, το μάρμαρο θα το πληρώσει το ξενοδοχείο του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου κ. Μποτσιβάλη, αν βέβαια και εκεί δεν υπάρχει καμία άλλη κατάσχεση.

Σήμερα το πρωί η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ κα. Βάσω Πανταζή θα πάρει στα χέρια της την ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου, όπως έχει πάρει και την καταγγελία του Παπαδόπουλου και θα ακολουθήσει την νόμιμη οδό.

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί, είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από τον Ιανουάριο του 2009 που αγόρασε τις μετοχές ο Αλέξης Κούγιας, δεν οφείλει ούτε 1€ σε εφορία, ΙΚΑ και ποδοσφαιριστές, έχει πληρώσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ από υποχρεώσεις του Μακρή σε ΙΚΑ – ΕΦΟΡΙΑ, δεν έχει ούτε μια προσφυγή και το μόνο πρόβλημα που είχε προκύψει τότε, ήταν μια κακή επιλογή του τότε λογιστή της για μια υποχρέωση της διοικήσεως Μακρή συνολικού ποσού 10.000€, η οποία του είχε διαφύγει και προσπάθησε να την καλύψει με παράνομο τρόπο».

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep