Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Η κατάντια των οπαδών»

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος όσων τον αποδοκίμασαν στο Πανθεσσαλικό και πέταξε βέλη προς τους Σολάκη, Μπρέσκα.

Μία ημέρα μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο νομικός σύμβουλος των Αχαιών σημείωσε ότι πρώτη φορά άκουσε τέτοια συνθήματα στη ζωή του, όπως αυτά στο Πανθεσσαλικό. Παράλληλα, συνεχάρη τους «κοκκινόμαυρους» για το αποτέλεσμα, τον Απόστολο Ανδρούτσο για την εμφάνισή του και επιτέθηκε σε Σολάκη, Μπρέσκα.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Είμαι 45 χρόνια στο ποδόσφαιρό είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως διοικών το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε ως ιδιοκτήτης ομάδων αλλά τέτοια συναισθήματα αηδίας από δήθεν φιλάθλους σε ποδοσφαιρικό γήπεδο πρώτη φορά έχω νιώσει. Θέλω να ρωτήσω αυτούς τους αλήτες που είχαν προετοιμάσει συνθήματα για την νεκρή μητέρα μου και για την 8 ετών κόρη μου αν νιώθουν ικανοποιημένοι για την κατάντια τους.

Ήθελα να ρωτήσω αυτούς που αποθέωναν με πανό και με συνθήματα τον Αχιλλέα Μπέο και απειλούσαν την ζωή μου, γιατί τόλμησα να πάω στο γήπεδο αν θα έστελναν τα παιδιά τους μόνα τους σε μια 3ημερη εκδρομή, είτε με τον Αχιλλέα Μπέο, είτε με το στενό του περιβάλλον στο Βόλο και στην Αθήνα.

Λυπάμαι γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά συνέβησαν σε μια πόλη που διδάσκει διαχρονικά πολιτισμό και ήθος, τον Βόλο, μετά από 4 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ενός εκ των αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης που όπως αποδείχτηκε από τις κασέτες της ΕΥΠ μετέτρεψαν την κορυφαία λαϊκή κοινωνική εκδήλωση σε μέσον παράνομου πλουτισμού τους.

Λυπάμαι που η εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αφορμή την νόμιμη παρουσία μου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου διέλυσε το παράνομο παραμύθι της ΕΠΟ περί δήθεν απαγορεύσεως μου να πηγαίνω και να παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες όποτε θέλω και όπου θέλω ως φίλαθλος».

Μπράβο σε Ανδρούτσο, ματζούνια για Σολάκη, Μπρέσκα!

«Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας και ειδικά τον Γιώργο Κούτση για την μεγάλη εμφάνιση σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο την οποία έκαναν στον Βόλο.

Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και εκεί φάνηκε ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Κούτσης τα παιχνίδια και οι συνεργάτες του με μια ομάδα η οποία έπαιζε το γνωστό στην Β’ Εθνική ποδόσφαιρο της «γιόμας». Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Καράτση για την αγωνιστική κατάσταση με την οποία παρουσιάστηκε στο γήπεδο ο Απόστολος Ανδρούτσος, ο οποίος σαν μεγάλος τερματοφύλακας στις δύο φορές που χρειάστηκε να αντιδράσει (αυτές ήταν μόνο), αντέδρασε με σπουδαίο τρόπο αποδεικνύοντας ότι όποιος εργάζεται ανταμείβεται. Σημειωτέον ότι ο Απόστολος Ανδρούτσο είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι περισσότερο από 1 χρόνο.

Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστούν τον επίσημο Ολυμπιακό Βόλου για την φιλοξενία και επιφυλάσσονται να ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο.

Εκφράζουμε όμως την συμπαράσταση μας στους ακόμη αμειβόμενους από την Παναχαϊκή βετεράνους Σολάκη και Μπρέσκα, γιατί παρά τις αναρτήσεις τους στο facebook και την προσπάθειά τους να χάσει η Παναχαϊκή τους στεναχωρήσαμε. Δεν πειράζει παιδιά τα μαντζούνια είναι κοντά και είναι βέβαιο ότι στα 39 και 34 σας θα γράψετε νέες χρυσές σελίδες.

Άλλωστε πάντοτε θα υπάρχουν προπονητές σαν τον Παπακώστα που θα σας επιλέγουν, αλλά και ιδιοκτήτες ομάδων που θα δίνουν 50.000 ευρώ για να παίζετε ποδοβόλεϊ στις προπονήσεις».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 12:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep