Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούτσης: «Μας χαμογέλασε η τύχη»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής δήλωσε ότι προς το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου οι παίκτες του έχασαν τη συγκέντρωση.

Ο Γιώργος Κούτσης είπε μετά τη νίκη σε βάρος των «ερυθρόλευκων» :«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Ήμασταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι, ειδικά στο α’ μέρος, ελέγχαμε τον ρυθμό και δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο εκτός από μια περίπτωση σχεδόν δεν κινδυνέψαμε. Στο β’ μέρος μπήκαμε μπροστά στο σκορ και με λίγο καλύτερες επιλογές στα τελειώματα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Αυτή τη φορά μπορώ να πω πως η τύχη μας χαμογέλασε. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός σε κάποιες περιπτώσεις να πετύχει κάποιο τέρμα και να φέρει το ματς στα ίσια και εκεί ακριβώς μας χαμογέλασε η τύχη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αν και στα τελευταία 15 λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και εκεί κρατώ μόνο το αποτέλεσμα. Καλή συνεχεία στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και θα έχει διότι έχει μια σπουδαία ομάδα».

 

Ο Απόστολος Ανδρούτσος, ο γκολκίπερ των Αχαιών, είπε: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Φυντάνη που με επανάφερε στις αποστολές και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κούτση που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, ήμασταν καλά διαβασμένοι και κάναμε κατά γράμμα τουλάχιστον αμυντικά σε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Βεβαίως εκτός από την τακτική είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά πετύχαμε και ένα πολύ όμορφο γκολ. Εμείς είχαμε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep