Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φυντάνης: «Επιθετικοί…»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης ικανοποιήθηκε από το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του στον Πύργο.

Μετά την πρόκριση των Αχαιών στα πέναλτι απέναντι στον Πανηλειακό ο Φυντάνης δήλωσε: «Είχαμε ένα δύσκολο ματς με έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο. Δυσκολευτήκαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, σε μια μορφή αγώνα, όπου εμείς είχαμε την υπεροχή και ο Πανηλειακός έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις.

Είναι θετικό ότι αρχίζουμε και παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο σε κάθε έδρα, όπως είναι κι ο βασικός αγωνιστικός στόχος μας σαν ομάδα».

Ο MVP της Παναχαϊκής, Βαγγέλης Πίτκας που απέκρουσε δύο φορές τη μπάλα σε εκτελέσεις πέναλτι, ανέφερε: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του σημερινού αγώνα. Στη συνέχεια ήρθε η κούραση και ειδικά στην παράταση και ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι που εκεί χρειάζεται εκτός από την ικανότητα και τύχη.

Χαίρομαι πολύ που περάσαμε και ήμουν εγώ ο παίκτης που βοήθησα. Τώρα έρχονται τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όπου είναι μια γιορτή και θα την χαρούμε όλοι μαζί.

Τώρα για τον Πανηλειακό εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει και ούτε υποτιμήσαμε τον Πανηλειακό. Τον αντιμετωπίσαμε σαν μια μεγάλη ομάδα όπως και είναι.

Ξέραμε ότι ο θεσμός του κυπέλλου είναι θεσμός των εκπλήξεων και γι αυτό δεν υποτιμήσαμε κανέναν. Καταφέραμε να προκριθούμε εμείς στο τέλος και αυτό μετράει».

Όσο για το ποιες είναι οι βλέψεις της Παναχαϊκής για το ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τόνισε: «Κοιτάξτε… εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Θα μπούμε να κάνουμε την δουλειά μας. Τώρα ότι καλύτερο έρθει… εμείς το βλέπουμε σαν γιορτή και θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep