Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Ολυμπιακό η Παναχαϊκή!

Ο Βαγγέλης Πίτκας με δύο αποκρούσεις στα πέναλτι χάρισε την πρόκριση (4-3) στην Παναχαϊκή απέναντι στον Πανηλειακό!

Πελοποννησιακό ντέρμπι έγινε στον Πύργο, εκεί όπου η Παναχαϊκή χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι και τις δύο αποκρούσεις του Βαγγέλη Πίτκα για να πάρει το εισιτήριο για την 3η φάση! Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε 0-0 και στα πέναλτι οι Αχαιοί πήραν την πρόκριση με 4-3.

Στο πρώτο ημίχρονο μεγάλες ευκαιρίες δεν υπήρχαν, με τους Πατρινούς να έχουν τον έλεγχο και καλύτερη κυκλοφορία. Στο δεύτερο οι συγκινήσεις ήταν περισσότερες για τους περίπου 1.000 φιλάθλους (περίπου 100 της Παναχαϊκής), καθώς στο 48' ο Ουρτάδο με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από απόκρουση του Αθανασόπουλου.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 56', με τον Πίτκα να σώζει την εστία του σε τετ α τετ με τον Βλαχόπουλο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση χωρίς να βρουν και εκεί δίχτυα. Στο 107' ο Γκούρτσας αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στο 114' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, για υπόδειξη του Μαπούκου σε αντικανονική θέση. Τέσσερα λεπτά μετά οι αμυντικοί του Πανηλειακού απομάκρυναν τον κίνδυνο από την εστία τους σε επέλαση του Βασιλαντωνόπουλου.

Έτσι, στα πέναλτι ο Πίτκας με δύο αποκρούσεις χάρισε στους Αχαιούς το πολύτιμο εισιτήριο και έτσι στην 3η φάση η ομάδα της Πάτρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η διαδικασία των πέναλτι:

1ο πέναλτι: Σαλαπάτας (Πανηλειακός): άουτ
2ο πέναλτι: Φατιόν (Παναχαϊκή): 0-1 - Ο σκόρερ πήρε δεύτερη κίτρινη γιατί «απάντησε» στους οπαδούς και αποβλήθηκε!
3ο πέναλτι: Φράγκος (Πανηλειακός): 1-1
4ο πέναλτι: Ουρτάδο (Παναχαϊκή): δοκάρι!
5ο πέναλτι: Βλαχόπουλος (Πανηλειακός): απόκρουση Πίτκα!
6ο πέναλτι: Ολίσε (Παναχαϊκή): 1-2
7ο πέναλτι: Πέτρου (Πανηλειακός): 2-2
8ο πέναλτι: Γκούρτσας (Παναχαϊκή): 2-3
9ο πέναλτι: Σαραμαντάς (Πανηλειακός): 3-3
10ο πέναλτι: Κοιλιάρας (Παναχαϊκή): απόκρουση Αθανασόπουλου!
11ο πέναλτι Κολοβός (Πανηλειακός): απόκρουση Πίτκα!
12ο πέναλτι Καραμανλής (Παναχαϊκή): 3-4

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Κολοβός, Πέτρου, Σαλαπάτας, Οικονομόπουλος (90+2' Ζέλιος), Φράγκος, Σωτηρόπουλος (96’ Ντραγκόλοφ), Κατσαρός (28' λ.τ. Βλαχόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Σαλαμαστράκης (63' λ.τ.Καραμανλής), Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Φατιόν, Ολισέ, Ουρτάδο, Μαπούκου, Ντίνας (90' Βασιλαντωνόπουλος), Μπρέσκα (85' Γκούρτσα).

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep