Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγυιά ή Παμπελοποννησιακό;

Ο Δήμος Πατρέων ζήτησε από την Παναχαϊκή εξοφλητικό γραμμάτιο και εγγυητική για την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Λούβαρη ζήτησε να προσκομίσουν οι «κοκκινόμαυροι» εξοφλητικό γραμμάτιο προς τον Δήμο (26.000 ευρώ) και εγγυητική επιστολή τραπέζης (50.000 ευρώ), ώστε να υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης γηπέδων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε αυτοψία στο Παμπελοποννησιακό και διαπιστώθηκε η καταλληλότητά του.

Η επιστολή του Δημάρχου:

«Σε απάντηση της σχετικής σας επιστολής και σε συνέχεια της με αριθμό 597/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε στην συνεδρίαση στις 11-9-2012 στην οποία παραβρεθήκατε, σας γνωρίζουμε ότι στις 17-10-2012 η Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Ν. Αχαΐας διενήργησε αυτοψία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και διαπίστωσε την καταλληλότητα των εγκαταστάσεών του για τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου.

Μετά τα παραπάνω σας καλούμε το ταχύτερο δυνατό και όχι αργότερα από δέκα πέντε (15) μέρες όπως προσκομίσετε τα αναφερόμενα στην προαναφερόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα:

Εξοφλητικό γραμμάτιο της οφειλής σας προς το Δήμο ποσού είκοσι εξ χιλιάδων(26.000) ευρώ. Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης ποσού πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση παραχώρησης των αναφερομένων στην απόφαση γηπέδων και λοιπών εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 16:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep