Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καμία συμφωνία για Αγυιά»

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν συμφώνησε με την Παναχαϊκή για το γήπεδο της Αγυιάς!

Για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποδεικνύει ότι ακόμα και όταν ανακοινώνει κάτι, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος... Αυτή τη φορά, λοιπόν, δημοσιοποίησε συμφωνία με την Ερασιτεχνική, αλλά τα πράγματα σύμφωνα με τη δεύτερη είναι πολύ διαφορετικά. 

Αναλυτικά: «Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σήμερα το πρωί ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ , η οποία αναφέρει ότι επήλθε συμφωνία για την χρήση του γηπέδου της Αγυιάς. Λυπούμαστε αλλά ουδεμία οριστική συμφωνία επήλθε. Είμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και το μόνο που έχει προφορικά συμφωνηθεί είναι η καταβολή 1500€ για κάθε αγώνα και 2.000 € το μήνα , καταβολές που θα γίνονται την προηγούμενη ημέρα κάθε αγώνα. (1.500+1.000€).

Επίσης προφορικά έχει συμφωνηθεί ότι η συμφωνία θα ισχύει για κάθε αγώνα και στην περίπτωση που δεν θα πληρωθούμε τον προηγούμενο αγώνα, δεν θα δίνουμε παραχωρητήριο για τον επόμενο αγώνα, προς τούτο δε ήδη ζητήσαμε την γνωμοδότηση της ΕΠΑΕ. Ουδέν άλλο έχει συμφωνηθεί, είμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα συρθούμε σε καμμία απολύτως συμφωνία αν πρώτα δεν κατοχυρώσουμε πλήρως τα συμφέροντα του σωματείου μας».

Ωστοσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται με κοινή ανακοίνωση να κάνουν γνωστό ότι η Παναχαϊκή επιστρέφει σπίτι της.

Last modified onΠέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep