Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Χάνει τους διεθνείς η Παναχαϊκή

Μετά το ματς με την Καλλονή φεύγουν λόγω υποχρεώσεων οι Ουρτάδο, Βουνκ.

Η αποστολή των Πατρινών έφτασε στη Λέσβο το Σάββατο (06/10), εκεί όπου θα κυνηγήσει το πρώτο γκολ της φετινής χρονιάς απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής. Ο τεχνικός, Γιάννης Παπακώστας δεν υπολογίζει στους Γεωργίου, Λίτση, Κοιλιάρα, Φατιόν που έμειναν στην Πάτρα. Ωστόσο, για τα δύο προσεχή ματς με Καβάλα και Βύζαντα Μεγάρων θα έχει εκτός πλάνων και τους Ουρτάδο, Βουνκ.

Ο Ουρτάδο στις 8 του μηνός θα πρέπει να βρίσκεται στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Βενεζουέλας για τον αγώνα της 16ης Οκτωβρίου με το Εκουαδόρ, ενώ υποχρεώσεις με την Εθνική Εσθονίας έχει και ο Βουνκ, καθώς στις 12/10 έχει προγραμματιστεί το εντός έδρας ματς με την Ουγγαρία και στις 16 του ίδιου μήνα το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

 

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Ζορντάο, Βασιλαντωνόπουλος, Βοσκόπουλος, Βρονταράς, Μπρέσκα, Γκούρτσας, Καραμανλής, Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης, Μαπούκου, Ντίνας, Ολίσε, Ουρτάδο, Σαλαμαστράκης, Σεϊτάι, Σπίνουλας, Σολάκης, Βουνκ, Πίτκας.

 

Last modified onΣάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep