Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ραδιοφωνική... συμφωνία για Αγυιά!

Όλη η συνομιλία του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Χρήστου Λούβαρη με τον ομόλογό του της Ερασιτεχνικής, Νίκο Ράπτη και η συμφωνία στα... ερτζιανά για την επιστροφή στην Αγυιά στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Λύση, τουλάχιστον για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Βύζαντα Μεγάρων βρέθηκε στην Παναχαϊκή μέσω του Ράδιο Γάμμα 94 FM. Ένα πολύ απλό ζήτημα έγινε σίριαλ, όμως μετά από συζήτηση στον «αέρα» των Λούβαρη, Ράπτη και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Γερόλυμου βρέθηκε λύση. Ή έστω έδειξε να βρίσκεται αν δεν προκύψουν νέες διαφωνίες.

Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τη συνομιλία των τριών...

Ράπτης: «Η Παναχαϊκή δεν παίζει στην Αγυιά με την Καβάλα και τον Βύζαντα επειδή δεν δίνει 6.000 ευρώ. 1.500 για κάθε ματς και 3.000 από γενικότερη οφειλή από πέρυσι».

Λούβαρης: «Στην Ερασιτενικη Παναχαϊκή άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος. Δημόσια συμφωνώ με αυτό. Να πάμε να υπογράψουμε. Ταλαιπωρηθήκαμε δύο μέρες και το βράδυ της Πέμπτης ο κύριος Τσαούσογλου μου είπε: «Θέλω 2.000 ευρώ για κάθε ματς και 3.000 για την οφειλή τώρα»!

Ράπτης: «Με τον κύριο Γερόλυμο καταλήξαμε χθες σε συμφωνία 3.000 και 1.500 για κάθε παιχνίδι».

Λούβαρης: «Πρέπει να ξέρετε ότι ο κύριος Γερόλυμος παραιτήθηκε από το συμβούλιο της Ερασιτεχνικής. Άλλα λέει ο κύριος Τσαούσογλου και άλλα εσείς. Δεσμεύεστε για 3.000 και 1.500 για κάθε παιχνίδι;».

Ράπτης: «Το χρήμα όμως πότε θα πέσει; Αν τα φέρετε την Τρίτη το μεσημέρι, την Τετάρτη να ανοίξει το γήπεδο. Αν δεν δω χρήμα πώς θα υπογράψω;»

Λούβαρης: «θέλετε 3.000 ευρώ;».

Ράπτης: «Θέλω 3.000 για το χρέος και 1.500 για κάθε ματς».

Λούβαρης: «Τι θέλατε χθες;»

Ράπτης: «Ρυθμίστηκε το θέμα. Μίλησα με τον κύριο Τσαούσογου και τον κύριο Γερόλυμο. Δεν μπορούσα να υπογράψω αν δεν πάρω χρήματα. Να υπογράψουμ σήμερα και να τα βάλετε σε λογαριασμό».

Λούβαρης: «Δεν γίνονται αυτά από το ραδόφωνο. Ο Δήμος Αχαΐας και η Αχαϊκή μας εμπιστεύονται...».

Ράπτης: «Αν σας δώσω το γήπεδο και η ΕΥΔΑΠ και η ΔΕΗ σας κόψουν το ρεύμα τι θα γίνει;».

Λούβαρης: «Δεχτήκατε τον Δαβουρλή με 10.000 ευρώ το χρόνο».

Ράπτης: «3.000 ευρώ το μήνα παίρνω».

Λούβαρης: «Και από την και Παναχαϊκή ζητούσατε 6.500». 

Ράπτης: «Μην παραπλανείτε τον κόσμο. Πάμε να υπογράψουμε».

Λούβαρης: «Για την Καβάλα ορίστηκε η Κάτω Αχαγιά. Για τον Βύζαντα γίνονται προσπάθειες για το Παμπελοποννησιακό. Ευχαριστώ τον Δήμο κάτω Αχαγιάς, την ομάδα της Αχαϊκής... Σας ζήτησα να δείξετε εμπιστοσύνη στο νέο ΔΣ. Στην Πάτρα δεν βοηθάει ο ένας τον άλλο...Φίλος ομάδας δέχτηκε να δώσει εγγυήσεις και δεν δεχτήκατε».

Ράπτης: «Παραπλανείς το φίλαθλο κοινό της Πάτρας. Δεν πρότεινε ο κύριος Γερόλυμος να δώσει δική του επιταγή. Του είπα, φτάνει να μου πει εκείνος προφορικά ότι αναλαμβάνει».

Σε εκείνο το σημείο παρεμβαίνει ο Κώστας Γερόλυμος...

Γερόλυμος: «Για την επιταγή ο κύριος Ράπτης δεν ξέρει. Είπα στον κύριο Τσαούσογλου αν δέχεται μία επιταγή για 10-15 μέρες και μου απάντησε ότι δεν δέχονται επιταγές».

Ράπτης: «Θυμάσαι που σου είπα αν αναλάβεις προφορικά δεν θέλω επιταγή;».

Λούβαρης: «Αν δεν ξέρετε μην παίρνετε θέση...».

Γερόλυμος: «Το βράδυ μίλησα με τον Κύριο Τσαούσογλου. Μου είπε 2.000 για κάθε ματς και 3.000 για την οφειλή».

Λούβαρης: «Ενημερωθείτε Κύριε Ράπτη...».

Γερόλυμος: «Να τα βρούμε. Όλοι αγαπάμε την Παναχαϊκή».

Λούβαρης: «Να δεσμευτείτε δημόσια. Αν στείλετε πρόταση στην ΠΑΕ εμείς την υπογράφουμε τώρα».

Γερόλυμος: «Να καθίσουμε σοβαρά σε ένα τραπέζι και θα βρούμε λύση. Μπορεί να μην συμφωνούν οι υπόλοιποι. Προτείνω να κάνετε έκτακτο συμβούλιο και να είμστε και εμείς παρόντες».

Ράπτης: «Με την υπογραφή του συμφωνητικού τα χρήματα. Το κλείνουμε έτσι;».

Λούβαρης: «Το κλείνουμε έτσι».

Ράπτης: «Όλη η Πάτρα να με φτύνει αν δεν γίνει έτσι. Την Κυριακή το πρωί έχουμε. Θα ολοκληρώσω την πρόταση για τον Βύζαντα Μεγάρων. Την ημέρα της υπογραφής 3,000 και 1.500 και για κάθε ματς. Τα υπόλοιπα θα βρούμε».

Λούβαρης: «Έχω αμφιβολίες αν θα τα καταφέρετε».

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep