Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παναχαϊκή: «Λυπόμαστε για το Αίγιο»

Οι Αχαιοί εξέδωσαν ανακοίνωση για το γεγονός ότι το παιχνίδι τους με τον Ηρακλή θα γίνει στο Αίγιο.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με λύπη ανακοινώνει ότι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί στην «έδρα» της με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ορίστηκε από την FootballLeague να διεξαχθεί στο στάδιο του Αιγίου.
Είναι λυπηρό η ομάδα με τα 121 χρόνια ιστορίας, η μοναδική ΠΑΕ στην Ελλάδα που δαπάνησε 400.000 ευρώ πριν από 3 χρόνια για να ανακατασκευάσει το γήπεδο της Αγυιάς να ξεσπιτώνεται και να αγωνίζεται σε άλλη πόλη για να αγωνίζεται στην Αγυιά ο Πρέβεδος του Λουκόπουλου και οι ακαδημίες του “συνεταίρου” του γενικού γραμματέα της ερασιτεχνικής Τσαούσογλου πρώην παίκτη της Παναχαϊκής Παπαγιαννόπουλου.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλεί τον πρόεδρο των βετεράνων κ. Κίζα που πρωτοστάτησε για να δαπανηθεί από τον κ. Κούγια το ποσό των 400.000 ευρώ για να ανακατασκευαστεί το γήπεδο και να γυρίσει η Παναχαϊκή εκεί αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς να πάρουν θέση.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει γνωστό ότι δεν έχει καμία ευθύνη για αυτήν την τραγική εξέλιξη, ούτε ο Δήμος Πατρέων, ούτε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους γιατί ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες ώστε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα σε 15 ημέρες να αγωνιστεί η Παναχαϊκή στην φυσική της πλέον έδρα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο .
Σήμερα εγκρίθηκε από τα Ολυμπιακά ακίνητα στα οποία ανήκει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο η υπογραφή της συμβάσεως μεταξύ Δήμου Πατρέων και ΠΑΕ Παναχαϊκή» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Πατρινών.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2012 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep