Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενστάσεις από Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως θα κάνει ενστάσεις για τις μεταγραφές που κάνουν Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής εκτός ορίων. Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως θα κάνει ενστάσεις για τις μεταγραφές που κάνουν Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής εκτός ορίων.

Κατά Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή λόγω των μεταγραφών που ανακοινώνουν και μετά την προθεσμία της 25ης Σεπτεμβρίου που έδωσε η Football League.

Η Παναχαϊκή χωρίς να είναι ενημερωμένη για την έξτρα προθεσμία από την ΕΠΟ ανακοίνωσε πως θα καταθέσει ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή σε όσους ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν μετά τις 25 Σεπτεμβρίου που ήταν το όριο για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Μάλιστα καλεί και τις άλλες ομάδες να προχωρήσουν στην ίδια κίνηση. Παράλληλα ανακοινώνει πως στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Πιερικό θα είναι και ο Πολ Ουρτάδο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορείται καθημερινώς μεταγραφές τις οποίες ολοκληρώνουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η ΠΑΕ Καβάλα και η ΠΑΕ Ηρακλής . Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν γνωρίζει βάση ποιας διαδικασίας γίνονται αυτές οι μεταγραφές και πώς δεν ενεργοποιείται η απόφαση την οποία έλαβε το Δ.Σ. της Football League οι συγκεκριμένες ανώνυμες εταιρίες να κάνουν μεταγραφές μέχρι την Τρίτη 25-9.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι θα καταθέσει ενστάσεις κακής συμμετοχής για οποιοδήποτε παίκτη αποκτήθηκε μετά την συγκεκριμένη προθεσμία και καλεί και τις άλλες ΠΑΕ να πράξουν το ίδιο. Είναι αδιανόητο να καταργείται με τόσο χοντροειδέστατο τρόπο κάθε κανόνας μεταγραφών και κανείς να μην αντιδρά. Το χειρότερο είναι ότι σε αυτήν την καταστρατήγηση προβαίνουν Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες που μέχρι τώρα είχαν σαν σημαία τους το γεγονός ότι αδικήθηκαν.

2)Στην αποστολή της ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Κατερίνη με απόφαση του Γιάννη Παπακώστα μετά από συζήτηση που είχε μαζί του συμπεριελήφθη ο ποδοσφαιριστής Pol Hourtado. Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή χαίρεται ιδιαίτερα για αυτήν την εξέλιξη.

Last modified onΠέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep