Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παλεύει να ζήσει ο Ουρτάδο»

Δημοσίευμα από τη Βενεζουέλα κάνει αναφορά στον αγώνα ζωής που δίνει στην Πάτρα ο Πολ Ουρτάδο.

Στην ιστοσελίδα el-nacional.com φιλοξενείται ρεπορτάζ για τον Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο. Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής φέρεται να μιλάει για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει στην ομάδα της Πάτρας, για το επεισόδιο που έγινε με τον Αλέξη Κούγια και για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Ουρτάδο:

«Στον Βενεζουελάνο μέσο της Παναχαϊκής χρωστάνε 25.000 ευρώ. Έμαθε ελληνικά πρόσφατα, ωστόσο φαίνεται ότι θα πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει και τους νόμους. Η ομάδα του, η Παναχαϊκή, του οφείλει 25.000 ευρώ και πλέον παλεύει για να τα βγάλει πέρα. 'Δούλεψα σκληρά και νομίζω μου αξίζει να πληρωθώ. Το δικαιούμαι' είπε από την Πάτρα όπου βρίσκεται.

Είναι στην ομάδα από τον Ιανουάριο του 2010 και έχει ζήσει τον Αλέξη Κούγια. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ορισμένες ομάδες τον ζήτησαν, αλλά ο Κούγιας ζητούσε 200.000 ευρώ. Γι' αυτό ο Πολ ζήτησε από την Παναχαϊκή τουλάχιστον να του καταβηθούν τα οφειλόμενα, μια και ήταν για μήνες απλήρωτος. Αλλά η αντίδραση του εργοδότη του, σύμφωνα με τον Βενεζουελάνο, ήταν φωνές και απειλές πριν από ένα φιλικό, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ για άσχημη συμπεριφορά.

'Ήρθα εδώ για να παίξω μπάλα και όχι για να μην μπορώ να ζήσω' εξηγεί ο ποδοσφαιριστής και συνεχίζει: 'Για τους Έλληνες παίκτες τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Πηγαίνουν σπίτι και έχουν ένα πιάτο φαγητό. Για εμάς τους ξένους είναι δύσκολα τα πράγματα'».

hourtado

Last modified onΠέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep